Skip to main content

FAQ

Moet ik ervaring hebben om deel te nemen aan het yoga event?

Nee. Met name voor ashtanga yoga is het fijn als je een keer yoga hebt beoefend, maar het is geen vereiste. Ik zal de houdingen uitleggen én voor doen en ondersteun waar nodig tijdens de les. Een goede conditie is wel belangrijk.

Welke kleding kan ik tijdens het yoga event het beste dragen?

Comfortabel zittende kleding. Zelf draag ik het liefste een strakke broek met een hemdje, maar dat is voor iedereen anders. Ashtanga yoga is vrij intensief, waardoor in elk geval luchtige kleding het fijnste is. Ik zou je ook aanraden een vestje, warme sokken en slippers mee te nemen, voor tijdens de meditatie, lunch en lezing.

Moet ik mijn eigen yoga materiaal mee nemen?

Nee. Op de locatie zijn voldoende yogamatten en andere ondersteunende props aanwezig. Ik raad je aan wel een handdoek mee te nemen en een flesje voor water.

Kan ik me tussendoor of nadien opfrissen?

Tussendoor is er gelegenheid je op te frissen in het sanitair gedeelte en je kunt een frisse neus halen op het landgoed buiten. Er zijn geen douches aanwezig.

Kan ik eten vóór het yoga event?

Omdat ashtanga yoga vrij intensief is en we daarmee starten, raad ik je aan ’s ochtends wat lichts te eten én niet te kort voor de aanvang van het event.

Is er voldoende parkeergelegenheid bij de locatie?

Ja. Je kunt gemakkelijk op het landgoed parkeren, vlakbij de ingang van de locatie van het yoga event.

Hoeveel deelnemers zijn er?

Het is voor mij belangrijk dat het een persoonlijk yoga event is, waarin ik contact heb met de deelnemers. Van daaruit zal het yoga event maximaal 25 deelnemers per event hebben.