Skip to main content

Locatie

Het yoga event van Yogabubbel vindt plaats bij Landgoed Klarenbeek. Centraal gelegen, midden op de prachtige Veluwe, dichtbij Apeldoorn. Landgoed Klarenbeek stamt uit de 19de eeuw, waarin er achtereenvolgens een kopermolen en een zagerij van sigarenkistjes gevestigd waren. In de jaren daarna werd de productie uitgebreid met binnendeuren, die vandaag de dag nog steeds op ambachtelijke wijze op het landgoed worden vervaardigd.

De yoga events

De yoga events vinden plaats in het hoofdgebouw van landgoed Klarenbeek; een prachtige industriële locatie, die met liefde voor de historie is omgetoverd tot een eigentijds gebouw. De yogalessen worden gegeven in de ‘opslag’ zaal; een intieme, lichte ruimte boven in het gebouw. De lezing vindt plaats in de oude zagerij en lunch en borrel bij mooi weer in de groene theetuin. Tijdens de yoga events is de locatie exclusief voor ons beschikbaar.

Landgoed Klarenbeek is goed bereikbaar per auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Het adres van het landgoed is: Kopermolenweg 16 in Klarenbeek.