Online cursus 'Mindful leven'

Van stress en ‘wat als’ naar leven in het ‘nu’ vanuit ontspanning

Herken je je in het volgende?

Je bent niet de enige! Er zijn veel mensen, die zich hierin herkennen. Ik was er zelf ook één van. Jarenlang leefde ik een snel leven, waarin ik doelen najoeg die niet van mij waren. Ik wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen, leefde voornamelijk vanuit mijn hoofd en was de connectie met mijn lichaam en intuïtie verloren. Ik zei ‘ja’, terwijl ik ‘nee’ voelde en ik had vaak een onbevredigend, leeg gevoel. Het was nooit goed genoeg.

Tot ik besloot het roer om te gooien! Ik stopte met een internationale carrière, koos er bewust voor afscheid te nemen van bepaalde mensen, werd fulltime ondernemer en besloot vooral te gaan leven op mijn eigen voorwaarden. Sindsdien ben ik gelukkiger dan ooit! Mijn leven is 180 graden gedraaid. Ik voel me rijker, bewuster en dichterbij mezelf, waardoor ik keuzes maak die 100% bij mij passen.

Omdat ik wéét hoe moeilijk én tegelijk waardevol die weg kan zijn, wil ik jou helpen daar een begin mee te maken. Om je bewust te maken van keuzes die je hebt en hoe je meer geluk kunt ervaren in het ‘nu’. Zodat jij uiteindelijk jouw eigen, unieke leven gaat leven en op je eigen pad gaat en blijft lopen!

In de cursus 'Mindful leven' leer je:

'Inspirerend en heel persoonlijk! Het programma zit goed in elkaar en is een cadeautje voor jezelf. Mooi ook hoe Wendy haar persoonlijke verhaal deelt en dit mengt met yoga filosofie.
Anneke | 26 jaar
'Wat een complete cursus! Superleuk en fijn om dit thuis te kunnen doen. Wendy doet dit op een totaal eigen wijze en houdt alles heel praktisch en toepasbaar. Ik heb er veel aan gehad!'
Kim | 35 jaar

Wat krijg je?

Jouw investering

Deze cursus kost nu tijdelijk slechts €67! Start wanneer je wilt, waar je wilt en in jouw eigen tempo. Maak vandaag nog de eerste stap naar meer ontspanning, leven met meer aandacht en focus én kiezen voor wat jóu blij maakt!

Veelgestelde vragen

In totaal bevat de cursus rond 4 uur aan video- en audiomateriaal, aangevuld met praktische opdrachten waar je minimaal 10-15 minuten per module mee bezig bent. Het hangt erg af van hoe intensief je deze opdrachten beantwoordt én toepast, wat je uiteindelijke tijdsinvestering gaat zijn.

Na het kopen van de cursus, ontvang je per e-mail een bevestiging en je inloggegevens. Deze geven je toegang tot jouw eigen online leeromgeving in de Yogabubbel Academie. De cursus ‘mindful leven’ vind je hier terug en kun je volledig in deze leeromgeving volgen.

Het lesmateriaal bestaat uit video’s, audio bestanden en PDF’s met de bijbehorende opdrachten en samenvattingen.

Jazeker! Je kunt deze cursus volgen in je eigen tempo en wanneer je wilt. Je logt in op momenten dat het jou uit komt en de houdt toegang tot de cursus zo lang deze bestaat.

Dan kun je me altijd een mailtje sturen via info@yogabubbel.nl. Ik help je graag verder!