Yoga event

Een aantal keren per jaar organiseer ik kleinschalige yoga events, met als doel jou een ontspannen, inspirerende dag te geven, waarmee je dichterbij jezelf én je dromen komt. Een compleet verzorgde dag waarin ik je mee neem in verschillende vormen van yoga, de filosofie áchter yoga, meditatie, bewustzijn van ademhaling én je kunt genieten van lekker eten op een prachtige locatie op de Veluwe. Ervaring met yoga is niet vereist en elk yoga event heeft een eigen thema, zoals:

  • Inzicht krijgen in beperkende overtuigingen
  • Persoonlijke waarden en je eigen pad lopen
  • De waarde van yogafilosofie in deze tijd
  • De kracht van je gedachten en mindset

Wanneer?

Het volgende yoga event vindt plaats in september 2020. De exacte datum volgt snel! Wil je je al vast aanmelden? Dat kan hier óf stuur me een mailtje. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Mijn yoga events vinden meestal plaats bij Landgoed Klarenbeek. Centraal gelegen, midden op de prachtige Veluwe, dichtbij Apeldoorn. Landgoed Klarenbeek stamt uit de 19de eeuw, waarin er achtereenvolgens een kopermolen en een zagerij van sigarenkistjes gevestigd waren. In de jaren daarna werd de productie uitgebreid met binnendeuren, die vandaag de dag nog steeds op ambachtelijke wijze op het landgoed worden vervaardigd.

De yoga events vinden plaats in het hoofdgebouw van landgoed Klarenbeek; een prachtige industriële locatie, die met liefde voor de historie is omgetoverd tot een eigentijds gebouw. De yogalessen worden gegeven in de ‘opslag’ zaal; een intieme, lichte ruimte boven in het gebouw. De lezing vindt plaats in de oude zagerij en lunch en borrel bij mooi weer in de groene theetuin. Tijdens de yoga events is de locatie exclusief voor ons beschikbaar. Landgoed Klarenbeek is goed bereikbaar per auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Het adres van het landgoed is: Kopermolenweg 16 in Klarenbeek.

Programma van het yoga event

Hoewel elk yoga event een ander thema heeft, is het programma qua indeling van de dag vergelijkbaar. Onderstaand vind je een voorbeeld:

09:00-09:30 uur

Ontvangst op Landgoed Klarenbeek bij Apeldoorn. Volg de bordjes naar de Brasserie voor een gezellig begin met koffie en thee. Ik maak graag kennis met je en vertel meer over de dag.

09:30-10:45 uur

We starten met vurige ashtanga yoga. Ashtanga bestaat uit een vaste flow aan oefeningen, die volledig op ademhaling worden gedaan. Een dynamische, intensieve vorm van yoga; perfect om de dag mee te beginnen.

10:45-11:15 uur

Na de ashtanga yoga neem ik je mee in een geleide meditatie, gericht op het los laten van beperkende overtuigingen en het bewuster voelen van je lijf, intuïtie en verlangen.

11:30-12:30 uur

Tijd voor een heerlijke lunch in de zagerij en bij mooi weer in de verwarmde theetuin, waarin we elkaar beter kunnen leren kennen. De lunch is vegetarisch en bestaat uit verschillende gerechtjes, inclusief verse dranken. Lekker en voedend.

12:30-13:30 uur

Na de lunch neem ik je mee in mijn persoonlijke reis naar een meer bewust, bij mij kloppend leven, en hoe yoga mij daarbij heeft geholpen. Ik vertel je meer over de filosofie áchter yoga en hoe die kan ondersteunen bij het bewust worden van beperkende overtuigingen enerzijds, het op jouw eigen pad gaan lopen anderzijds. Vanuit wat bij jou past en klopt, in het drukke leven van alledag. Yoga van de mat af.

13:45-14:45 uur

Tijd voor de tweede vorm van yoga waar ik jullie graag mee kennis wil laten maken: yin yoga. Yin is de tegenhanger van ashtanga en wordt gekenmerkt door het langer aanhouden van één houding. Het maakt je bindweefsel rondom spieren soepeler en leert je accepteren wat er is. Deze sessie wordt ondersteund door prachtige muziek en zal je volledig ontspannen.

14:45-15:30 uur

We sluiten de dag af met een gezellige borrel. Ik praat graag met jullie na en toost op een bijzondere, ontspannen en gezellige dag.

Kosten en aanmelden

Deelname aan een yoga event, inclusief alle materialen, uitgebreide vegetarische lunch, drankjes, een gezellige borrel na afloop én een goed gevulde goodiebag kost €135 per persoon. Wil je je aanmelden? Leuk! Dat kan via onderstaande button. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!