Skip to main content

Programma

Het yoga event

De volgende yoga events vinden plaats op zaterdag 18 en zondag 19 januari 2020 tussen 09:00 uur en 15:30 uur. Beide dagen hebben hetzelfde programma. Op dit moment kun je je alleen nog voor 19 januari aanmelden. Tijdens het yoga event neem ik je mee in twee verschillende vormen van yoga, ashtanga en yin, leer ik je bewust te zijn bij je ademhaling én vertel ik je daarnaast graag meer over de filosofie achter yoga vanuit mijn persoonlijke levensverhaal: yoga van de mat áf. De rode draad door het programma in januari is ‘los laten van oude, beperkende overtuigingen en op jouw eigen pad gaan lopen’. Een krachtig begin van 2020!

Het programma

09:00-09:30 uur

Ontvangst op Landgoed Klarenbeek bij Apeldoorn. Volg de bordjes naar de Brasserie voor een gezellig begin met koffie en thee. Ik maak graag kennis met je en vertel meer over de dag.

09:30-10:45 uur

We starten met vurige ashtanga yoga. Ashtanga bestaat uit een vaste flow aan oefeningen, die volledig op ademhaling worden gedaan. Een dynamische, intensieve vorm van yoga; perfect om de dag mee te beginnen.

10:45-11:15 uur

Na de ashtanga yoga neem ik je mee in een geleide meditatie, gericht op het los laten van beperkende overtuigingen en het bewuster voelen van je lijf, intuïtie en verlangen.

11:30-12:30 uur

Tijd voor een heerlijke lunch in de zagerij en bij mooi weer in de verwarmde theetuin, waarin we elkaar beter kunnen leren kennen. De lunch is vegetarisch en bestaat uit verschillende gerechtjes, inclusief verse dranken. Lekker en voedend.

12:30-13:30 uur

Na de lunch neem ik je mee in mijn persoonlijke reis naar een meer bewust, bij mij kloppend leven, en hoe yoga mij daarbij heeft geholpen. Ik vertel je meer over de filosofie áchter yoga en hoe die kan ondersteunen bij het bewust worden van beperkende overtuigingen enerzijds, het op jouw eigen pad gaan lopen anderzijds. Vanuit wat bij jou past en klopt, in het drukke leven van alledag. Yoga van de mat af.

13:45-14:45 uur

Tijd voor de tweede vorm van yoga waar ik jullie graag mee kennis wil laten maken: yin yoga. Yin is de tegenhanger van ashtanga en wordt gekenmerkt door het langer aanhouden van één houding. Het maakt je bindweefsel rondom spieren soepeler en leert je accepteren wat er is. Deze sessie wordt ondersteund door prachtige muziek en zal je volledig ontspannen.

14:45-15:30 uur

We sluiten de dag af met een gezellige borrel. Ik praat graag met jullie na en toost op een bijzondere, ontspannen en gezellige dag.

Kosten en aanmelden

Deelname aan een yoga event, inclusief alle materialen, uitgebreide vegetarische lunch, drankjes, een gezellige borrel na afloop én een goed gevulde goodiebag kost €135 per persoon. Wil je je aanmelden? Leuk! Dat kan via de aanmeldpagina. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!