Transformatie Programma

Laat los wie je dénkt te moeten zijn en leer vanuit connectie met je intuïtie & lichaam te kiezen voor wat jou gelukkig maakt.

 

Gun jezelf een ultiem vrij, energiek & stralend leven! 

Je hebt je hele leven gedaan wat ‘hoort’. Wat van je verwacht werd en hoe je zelf ook dacht dat het leven hoorde te gaan. School, studie, baan, huis kopen, trouwen, kinderen misschien. Je dacht er weinig over na; je dééd gewoon. Je bent altijd gelukkig geweest met je leven en toch heb je tegenwoordig steeds vaker een onbestemd gevoel. Leeg. Alsof je jezelf verloren bent. Je vraagt je steeds vaker af: ‘wie ben ik zelf eigenlijk en waar word ík blij van?‘.

Je vertelt jezelf regelmatig dat je niet mag klagen. Er zijn zoveel mensen die het zwaarder hebben dan jij. En toch… Toch komt dat knagende gevoel steeds weer terug. Je zit niet lekker in je vel en je hebt vaak weinig energie. Zelfs dingen die je normaal gesproken super leuk vindt, zoals sporten of afspreken met vriendinnen, beginnen je steeds meer moeite te kosten.

Je vóelt ergens dat je het anders wilt. Niet meer leven op de automatische piloot of altijd maar aan al die verwachtingen willen voldoen. Je energiek voelen en vrij. Je weet dat je te veel in je hoofd zit, je weet alleen niet hoe je de switch maakt! Je stapt steeds weer in oude patronen en voelt je snel schuldig als je ‘voor jezelf’ kiest. En dus blijf je maar voor anderen zorgen en door rennen…

Dit programma is voor jou als:

Je bent NIET gemaakt om:

 

We leven nu eenmaal in een maatschappij die dit soort dingen voedt. Waarin je al snel het idee hebt dat je mee moet in dat tempo en die ratrace. Anders hoor je er niet bij of voelt het als falen. Veel vrouwen krijgen dit gedrag ook vanuit huis mee: altijd maar door gaan, 10 ballen tegelijk in de lucht houden en continue ‘aan’ staan. Het is heel logisch dat je van daaruit de verbinding met jezelf verliest en je steeds vermoeider en leger voelt. Weet dat dit níet is hoe je leven hoeft te zijn!

Je bent namelijk voor zó veel meer gemaakt dan een leven op de automatische pilot. Je verdient een heerlijk, fijn, ontspannen leven vanuit verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Waarin je naar je eigen behoeftes luistert en vanuit rust en ontspanning kiest voor wat jou gelukkig maakt. Een leven op basis van jouw voorwaarden!

Uit ervaring weet ik dat het anders kan ☺

Jaren geleden rende ik van hot naar her en joeg ik doelen na, die eigenlijk niet van mij waren. Ik wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen, leefde voornamelijk vanuit mijn hoofd en was de connectie met mijn lichaam en intuïtie verloren. Ik zei ‘ja’, terwijl ik ‘nee’ voelde en ik had vaak een onbevredigend, leeg gevoel. Écht ontspannen lukte me nauwelijks en ik stond altijd aan.

Tot er in korte tijd veel heftigs gebeurde. Ik kwam terug van een wereldreis, ik stapte als enige vrouw in het management team van een internationaal bedrijf, mijn oma overleed (wat het overlijden van mijn moeder op mijn 20ste weer boven bracht) en mijn relatie kwam ten einde. Het was te veel. Ik móest wel stil gaan staan en ballen uit de lucht laten vallen.

In de periode die volgde, leerde ik mezelf opnieuw kennen. Voorbij het aangeleerde gedrag van pleasen, bewijsdrang en mezelf wegcijferen. Ik ontdekte waaróm ik mezelf deze overlevingsmechanismes had aangeleerd en waarom ik al die jaren vanuit mijn hoofd had geleefd.  Door bewust stil te gaan staan, oude patronen aan te kijken, weer in contact te komen met mijn lichaam & intuïtie én afscheid te nemen van wat mij niet meer diende, kwam ik dichterbij mezelf en creëerde ik uiteindelijk mijn allermooiste, meest authentieke leven. Op basis van mijn eigen dromen, verlangens en (voor-)waarden. Een heerlijk gevoel!

In je oude patronen ligt je goud.

Dat is voor mij zo geweest en voor de honderden vrouwen die ik hierin heb mogen begeleiden.

Dit zeggen deelnemers over het programma:

Dit levert het programma je op:

In deze video vertel ik je er graag meer over:

Wat krijg je?

Ik heb dit programma gecreëerd met als doel jou te ondersteunen in jouw eigen, persoonlijke transformatie proces naar een leven waarin je durft te gaan leven zoals JIJ dit wilt. Authentiek en vanuit wat jou blij maakt. Ik weet uit eigen ervaring hoe heftig, confronterend en eenzaam zo’n proces kan voelen. Met dit programma reik ik je alle inzichten, tips, ervaringen en lessen aan waar ik zelf veel aan heb gehad. Zodat jij de inzichten en tools hebt om vanaf nu maximaal jouw eigen pad te bewandelen!

Hier bestaat ’t programma uit:

  • 7 modules met maar liefst 21 videolessen
  • een prachtig vorm gegeven werkboek met extra lesmateriaal en opdrachten. Dit krijg je thuis gestuurd, zodat je het als naslagwerk kunt gebruiken
  • 3 heerlijke yogalessen
  • 4 geleide meditaties en ademhalingsoefeningen
  • 20 affirmaties die je kunt printen of als screensaver kunt gebruiken
  • persoonlijke boeken- en podcast tips
  • toegang tot de besloten Facebook groep met like minded mensen
  • onbeperkt en levenslang toegang tot al het materiaal

Plus je krijgt deze bonussen:

 • 2 maanden lang kun je mij al je vragen over jouw persoonlijke situatie mailen. 
 • mijn online cursus Mindfulness

JE DOET NÚ MEE VOOR MAAR 495 EURO!

Dit zeggen anderen over het programma:

Dit zijn de modules:

Module 1: een onrustig gevoel. We bekijken wat de bredere context is waarin we leven: de maatschappij, ons schoolsysteem, de carrière ladder etc en wat de impact daarvan is op jou als individu. Je ontdekt op basis van welke blauwdruk je feitelijk leeft en onderwerpen als grenzen stellen, pleasen en leven op wilskracht komen aan bod.

Module 2: inzicht in jezelf. Tijdens de tweede module zoom je in op jezelf. Je ontdekt welke gedachtes en overtuigingen je (onbewust) hebt en op welke manier dit jouw emoties en gedrag stuurt. Ook leer je meer over jouw familiestructuur en welke rol jij daarin in neemt.

Module 3: intuïtie en lichaamsbewustzijn. Je leert wat intuïtie eigenlijk is en hoe je dit praktisch bij jezelf kunt herkennen. Je ontdekt wat intuïtie met je lichaam te maken heeft en hoe je op een meer holistische manier naar je lijf kunt kijken . Ook komt het verschil tussen vrouwelijke en mannelijke energie in deze module aan bod.

Module 4: de liefde. We bekijken verschillende vormen van liefde: familie liefde, romantische liefde én eigenliefde. Op welke manier spiegelen relaties je en hoe onderhoudt je een gezonde, volwassen relatie met anderen én jezelf? 

Module 5: afscheid nemen en loslaten. Op basis van de inzichten die je hebt opgedaan, leer je hoe je afscheid kunt nemen van situaties, gedrag, oude patronen en mensen. Hoe je daarin een voor jou kloppende keus maakt en daadwerkelijk los kunt (gaan) laten.

Module 6: jouw nieuwe verhaal. Van daaruit ga je jouw nieuwe verhaal schrijven! Je leert wat heling daarin betekent, wat jouw persoonlijke waarden zijn en hoe je kunt kiezen vanuit volwassenheid en jouw eigen kompas. Ook leer je meer over de wet van de aantrekking: hoe dit werkt en vooral hoe je dit praktisch en positief voor jezelf kunt laten werken.

Module 7: flow in je leven. Je krijgt tools aangeraakt waarmee je ‘on track’ blijft in de richting die je in bent geslagen. Hoe ga je om met ‘obstakels’ in de vorm van moeilijke situaties, mensen die niet met je mee bewegen of je grenzen die steeds uitgedaagd worden? Je leert hoe je daarin kunt vertrouwen op jouw natuurlijke flow en hoe je steeds opnieuw kunt kiezen voor jouw mooiste leven.

Wanneer is dit iets voor jou?

Als je toe bent aan een volgende, verdiepende fase in je leven, waarbij je afscheid wilt nemen van wat jou niet langer dient én concreet aan de slag wilt met hoe je je leven op basis van jouw eigen (voor-)waarden vanaf nu vorm wilt geven. Je wilt inzicht krijgen in je (onbewuste) patronen, in contact zijn met je intuïtie en lichaam en van daaruit keuzes maken die bij jou passen. Kortom, regie pakken over je eigen leven en jouw meest mooie leven creëren ☺!

Daarnaast is het belangrijk dat:
 • Je open staat voor reflectie en het naar boven halen van oude patronen.
 • Je verantwoordelijkheid wilt pakken voor je eigen leven en proces.
 • Je graag bewustzijn wilt creëren op je lichaam en intuïtie.
 • Je open staat voor andere zienswijzen en daaruit pakt wat voor jou werkt.

Prachtige resultaten van deelnemers 🙂:

Resoneert dit bij je? Krijg je kriebels in je buik en voel je 'JA, dit is wat ik nodig heb'?

Gun jezelf dit dan en start vandaag nog met het kiezen voor jouw allermooiste leven! 

Je krijgt nu alles, incl life time toegang, de cursus Mindfulness én 2 maanden persoonlijke coaching voor maar €495!

Omdat ik zó’n vertrouwen heb in mijn Transformatie Programma en de deelnemers prachtige reviews geven, bied ik een 100% tevredenheidsgarantie. Als je minimaal 3 modules met de bijbehorende opdrachten hebt gedaan en het heeft je niets opgeleverd, krijg je van mij je geld terug.

Veelgestelde vragen

Na aankoop krijg je meteen toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving in de online academie. Je kunt dus meteen van start gaan. Ik raad je echter aan wel even te wachten tot je het werkboek thuis gestuurd hebt gekregen; na je aankoop komt dit z.s.m. je kant op! 

Daarnaast ontvang je vanaf a.s. maandag elke maandagochtend een mailtje van mij, waarin ik een volgende module toe licht. Je kunt er voor kiezen dit ritme met mij aan te houden, maar daarin ben je uiteraard vrij. Het Transformatie Programma bevat in totaal 7 modules.

Jazeker! Je ontvangt elke maandag een mail van mij met informatie over de volgende module. Je kunt er zelf voor kiezen dit ritme gedurende 7 weken te volgen, de modules sneller te volgen of juist meer tijd voor te pakken. Je kunt altijd inloggen wanneer het jou uit komt en houdt toegang tot het programma zo lang dit bestaat.

Per e-mail kun je mij altijd vragen stellen. Daarnaast coach ik tevens binnen de besloten Facebook groep van het Transformatie Programma, waar je ook je vragen in kunt sturen of kunt stellen.

Dat is erg persoonlijk. Elke module bevat 3-4 video’s met bijbehorende opdrachten. Daarnaast zijn er 3 yogalessen van 45-60 minuten en verschillende geleide meditaties van 15 minuten. 

Dat begrijp ik. Ik heb zelf heb ik ook regelmatig investeringen in mezelf gedaan die ik super spannend vond! Bekijk het vooral vanuit wat het je oplevert: inzichten en lessen waarmee je jouw meest mooie, authentieke leven kunt creëren. Op basis van jouw (voor-)waarden. Het gaat om het zetten van die eerste stap en het kiezen voor je eigen ontwikkeling. Daar is het wat mij betreft altijd een goed moment voor 😉. Wat is het ergste wat er kan gebeuren als je er nu wél voor gaat?


Laten we samen jouw allermooiste leven creëren!

 

“Nothing is impossible. The word itself says I AM POSSIBLE”