Transformatie Programma

Nu tijdelijk met €200 korting, life time toegang én wekelijks live coaching!

Je bent klaar met in de pas lopen, omdat het ‘hoort’. Aan verwachtingen voldoen en keuzes maken omdat ze enkel ‘verstandig’ zijn. Je vóelt dat er meer moet zijn in het leven! Dat het tijd is om afscheid te nemen van wat jou niet langer dient én concreet aan de slag te gaan met hoe je je leven op basis van jouw eigen (voor-)waarden wilt leven. 

In dit 7 weekse programma ga ik je hierbij helpen. Ik deel al mijn ervaringen, valkuilen, inzichten én praktische tools met je, zodat je exact dát leven kunt creëren wat je wenst. In 2 jaar tijd nam ik afscheid van beperkende patronen en ging ik van overleven, pleasen en mee lopen in de ratrace naar een leven vol voldoening, rust en kiezen voor wat mij blij maakt. Dat gun ik jou ook!

JIJ JEZELF OOK ☺?

Kijk vóór je verder leest deze video:

Je hebt je hele leven gedaan wat ‘hoort’. Wat van je verwacht werd en hoe je zelf ook dacht dat het leven hoorde te gaan. School, studie, baan, huis kopen, trouwen, kinderen misschien. Je dacht er weinig over na; je dééd gewoon. Je hebt je vaak gelukkig gevoeld en toch was er ook regelmatig een onbestemd gevoel. Leeg. Een gevoel van ‘is dit het nou?’.

Je vertelt jezelf regelmatig dat je niet mag klagen. Er zijn zoveel mensen die het zwaarder hebben dan jij. En toch… Toch komt dat knagende gevoel steeds weer terug. De laatste tijd lijkt het wel alsof het steeds niets je meer écht plezier geeft…

Je vóelt dat je het anders wilt. Niet meer leven op de automatische piloot, maar leven op jouw eigen voorwaarden! Je weet alleen niet hoe je die switch maakt. Je stapt steeds weer in oude patronen en voelt je snel schuldig als je ‘voor jezelf’ kiest. Je leeft vanuit je hoofd. Dat geeft veiligheid. Je intuïtie en lichaam vertellen je echter vaak iets anders.

Herken je dit?

Je kunt je écht anders voelen ☺

Jaren geleden rende ik van hot naar her en joeg ik doelen na, die eigenlijk niet van mij waren. Ik wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen, leefde voornamelijk vanuit mijn hoofd en was de connectie met mijn lichaam en intuïtie verloren. Ik zei ‘ja’, terwijl ik ‘nee’ voelde en ik had vaak een onbevredigend, leeg gevoel. Écht ontspannen lukte me nauwelijks en ik stond altijd aan.

Gelukkig is dat ondertussen totaal anders! Door bewust stil te gaan staan, oude patronen aan te kijken, weer in contact te komen met mijn lichaam én afscheid te nemen van wat mij niet meer diende, kwam ik dichterbij mezelf en creëerde ik uiteindelijk mijn allermooiste, meest authentieke leven. Op basis van mijn eigen dromen, verlangens en (voor-)waarden. Een heerlijk gevoel!

Yogabubbel is hieruit ontstaan. Vanuit mijn eigen, persoonlijke weg naar een leven vol voldoening, balans en kiezen voor wat mij gelukkig maakt. In 2.5 jaar tijd heb ik 135 vrouwen tijdens yoga events mogen inspireren. 124 vrouwen én mannen namen deel aan mijn cursus Mindful leven en sinds dit jaar heb ik met mijn Transformatie Programma al 55 vrouwen mogen inspireren én ondersteunen hun allermooiste, meest authentieke leven te creëren.  Het maakt me ongelofelijk blij en dankbaar dit te doen en het is wat ik iedereen gun!

Je staat nu op een kruispunt in je leven en je hebt 2 keuzes:

OPTIE 1:

Je kiest ervoor om nu te besluiten dat je dit toch nog niet gaat doen en je laat je tegen houden door het verhaal wat er nu in je hoofd speelt. Geen tijd, geen geld, past het wel echt bij jou, is dit wel het moment? Het voordeel is dat je nog even niet met jezelf aan de slag hoeft, maar uit ervaring weet ik dat de kans groot is dat je jezelf over een paar maanden nog veel meer tegen gaat komen. 

OPTIE 2:

Je voelt diep van binnen dat dit is wat je nodig hebt. Je voelt de ‘oproep’. Je voelt ook aan alles dat je het spannend vindt, maar je gaat ervoor! Het is even ongemakkelijk want je doet een investering, maar over een paar maanden is je leven positief getransformeerd. 

Dit zeggen eerdere deelnemers:

Dit houdt het Transformatie Programma in

Ik heb dit programma gecreëerd met als doel jou te ondersteunen in jouw eigen, persoonlijke transformatie proces naar een leven waarin je durft te gaan leven zoals JIJ dit wilt. Authentiek en vanuit wat jou blij maakt. Ik weet uit eigen ervaring hoe heftig, confronterend en eenzaam zo’n proces kan voelen. Met dit programma reik ik je alle inzichten, tips, ervaringen en lessen aan waar ik zelf veel aan heb gehad. Zodat jij de inzichten en tools hebt om vanaf nu maximaal jouw eigen pad te bewandelen!

Als je nu ‘JA’ zegt, krijg je:

  • 7 modules met uitgebreide videotrainingen (maar liefst 21 video’s) (t.w.v. €425)
  • een prachtig vorm gegeven en uitgebreid werkboek, wat je thuis gestuurd krijgt (t.w.v. €280)
  • 3 heerlijke yogalessen van mij (t.w.v. €225)
  • geleide meditaties en ademhalingsoefeningen door mij ingesproken (t.w.v. €75)
  • 20 prachtige affirmaties, die je uit kunt printen of als screensaver kunt gebruiken (t.w.v. €95)
  • bonusmateriaal bij elke les (podcast- en boekentips)
  • toegang tot de besloten Facebook groep met like minded mensen incl wekelijkse live coaching door mij (t.w.v. €100).
  • gedurende 2 maanden kun je mij al jouw persoonlijke vragen mailen (t.w.v. €395).

TOTALE WAARDE: €1.595

Normale prijs: €695,-

Nu voor slechts: €495,-

En daarbij life time toegang! Dit betekent dat je altijd toegang blijft houden tot het materiaal, in jouw persoonlijke leeromgeving . Als je dus op een later moment wilt starten óf het programma nog een keer wilt doen, kan dat!

Wil je graag in 2 of 3 termijn betalen, mail me dan even!

Nog meer reviews 🙂:

Dit leer je:

Dit zijn de modules:

Module 1: een onrustig gevoel. We bekijken wat de bredere context is waarin we leven: de maatschappij, ons schoolsysteem, de carrière ladder etc en wat de impact daarvan is op jou als individu. Je ontdekt op basis van welke blauwdruk je feitelijk leeft en onderwerpen als grenzen stellen, pleasen en leven op wilskracht komen aan bod.

Module 2: inzicht in jezelf. Tijdens de tweede module zoom je in op jezelf. Je ontdekt welke gedachtes en overtuigingen je (onbewust) hebt en op welke manier dit jouw emoties en gedrag stuurt. Ook leer je meer over jouw familiestructuur en welke rol jij daarin in neemt.

Module 3: intuïtie en lichaamsbewustzijn. Je leert wat intuïtie eigenlijk is en hoe je dit praktisch bij jezelf kunt herkennen. Je ontdekt wat intuïtie met je lichaam te maken heeft en hoe je op een meer holistische manier naar je lijf kunt kijken . Ook komt het verschil tussen vrouwelijke en mannelijke energie in deze module aan bod.

Module 4: de liefde. We bekijken verschillende vormen van liefde: familie liefde, romantische liefde én eigenliefde. Op welke manier spiegelen relaties je en hoe onderhoudt je een gezonde, volwassen relatie met anderen én jezelf? 

Module 5: afscheid nemen en loslaten. Op basis van de inzichten die je hebt opgedaan, leer je hoe je afscheid kunt nemen van situaties, gedrag, oude patronen en mensen. Hoe je daarin een voor jou kloppende keus maakt en daadwerkelijk los kunt (gaan) laten.

Module 6: jouw nieuwe verhaal. Van daaruit ga je jouw nieuwe verhaal schrijven! Je leert wat heling daarin betekent, wat jouw persoonlijke waarden zijn en hoe je kunt kiezen vanuit volwassenheid en jouw eigen kompas. Ook leer je meer over de wet van de aantrekking: hoe dit werkt en vooral hoe je dit praktisch en positief voor jezelf kunt laten werken.

Module 7: flow in je leven. Je krijgt tools aangeraakt waarmee je ‘on track’ blijft in de richting die je in bent geslagen. Hoe ga je om met ‘obstakels’ in de vorm van moeilijke situaties, mensen die niet met je mee bewegen of je grenzen die steeds uitgedaagd worden? Je leert hoe je daarin kunt vertrouwen op jouw natuurlijke flow en hoe je steeds opnieuw kunt kiezen voor jouw mooiste leven.

Wanneer is dit iets voor jou?

Als je toe bent aan een volgende, verdiepende fase in je leven, waarbij je afscheid wilt nemen van wat jou niet langer dient én concreet aan de slag wilt met hoe je je leven op basis van jouw eigen (voor-)waarden vanaf nu vorm wilt geven. Je wilt inzicht krijgen in je (onbewuste) patronen, in contact zijn met je intuïtie en lichaam en van daaruit keuzes maken die bij jou passen. Kortom, regie pakken over je eigen leven en jouw meest mooie leven creëren ☺!

Daarnaast is het belangrijk dat:
 • Je open staat voor reflectie en het naar boven halen van oude patronen.
 • Je verantwoordelijkheid wilt pakken voor je eigen leven en proces.
 • Je graag bewustzijn wilt creëren op je lichaam en intuïtie.
 • Je open staat voor andere zienswijzen en daaruit pakt wat voor jou werkt.

Prachtige resultaten van deelnemers 🙂:

Resoneert dit bij je? Krijg je kriebels in je buik en voel je 'JA, dit is wat ik nodig heb'?

Gun jezelf dit dan en start vandaag nog met het kiezen voor jouw allermooiste leven! Bovendien kun je nu nog profiteren van deze enorme korting, die niet meer terug komt ☺!

Je krijgt nu alles, incl life time toegang en wekelijkse live coaching voor maar €495 i.p.v. €695!

Wil je graag in 2 of 3 termijn betalen, mail me dan even!

Omdat ik zó’n vertrouwen heb in mijn Transformatie Programma en de deelnemers prachtige reviews geven, bied ik een 100% tevredenheidsgarantie. Als je, binnen 5 weken, niet tevreden bent en je hebt minimaal 2 modules met de bijbehorende opdrachten gedaan, krijg je van mij je geld terug.

Veelgestelde vragen

Na aankoop krijg je meteen toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving in de online academie. Je kunt dus meteen van start gaan. Ik raad je echter aan wel even te wachten tot je het werkboek thuis gestuurd hebt gekregen; na je aankoop komt dit z.s.m. je kant op! 

Daarnaast ontvang je vanaf a.s. maandag elke maandagochtend een mailtje van mij, waarin ik een volgende module toe licht. Je kunt er voor kiezen dit ritme met mij aan te houden, maar daarin ben je uiteraard vrij. Het Transformatie Programma bevat in totaal 7 modules.

Jazeker! Je ontvangt elke maandag een mail van mij met informatie over de volgende module. Je kunt er zelf voor kiezen dit ritme gedurende 7 weken te volgen, de modules sneller te volgen of juist meer tijd voor te pakken. Je kunt altijd inloggen wanneer het jou uit komt en houdt toegang tot het programma zo lang dit bestaat.

Per e-mail kun je mij altijd vragen stellen. Daarnaast coach ik tevens binnen de besloten Facebook groep van het Transformatie Programma, waar je ook je vragen in kunt sturen of kunt stellen.

Dat is erg persoonlijk. Elke module bevat 3-4 video’s met bijbehorende opdrachten. Daarnaast zijn er 3 yogalessen van 45-60 minuten en verschillende geleide meditaties van 15 minuten. 

Dat begrijp ik. Ik heb zelf heb ik ook regelmatig investeringen in mezelf gedaan die ik super spannend vond! Bekijk het vooral vanuit wat het je oplevert: inzichten en lessen waarmee je jouw meest mooie, authentieke leven kunt creëren. Op basis van jouw (voor-)waarden. Het gaat om het zetten van die eerste stap en het kiezen voor je eigen ontwikkeling. Daar is het wat mij betreft altijd een goed moment voor 😉. Wat is het ergste wat er kan gebeuren als je er nu wél voor gaat?


Laten we samen jouw allermooiste leven creëren!

 

“Nothing is impossible. The word itself says I AM POSSIBLE”