1:1 coaching

Elk kwartaal heb ik een aantal plekken beschikbaar voor persoonlijke 1:1 coaching. Dit is speciaal voor vrouwen die oude, beperkende patronen en structuren los willen laten en volledig willen gaan leven op basis van hun eigen voorwaarden. Vanuit een diepe connectie met hun lichaam & intuïtie.

Vrouwen die al langere tijd voelen dat ze ‘het anders willen’, ze weten alleen niet waar te beginnen. Vaak weten ze met hun hoofd al heel veel, maar ze missen de ‘klik’ van binnen. En daardoor vervallen ze steeds weer in oud gedrag als pleasen, nog harder werken, jezelf wegcijferen of ongezonde relaties kiezen.

Tijdens een 1:1 traject gaan we hier samen mee aan de slag. Ik help je de inzichten en kennis ook echt te integreren op een dieper niveau. Ik sta naast je en ondersteun je, zodat jij jezelf steeds meer gaat dragen als de prachtige vrouw die je bent!

Een keuze voor jezelf

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg. Een bekende zin, waar voor mij zó veel waarheid in zit! Als je je echt anders wilt voelen en gedragen, zal je zelf ook daadwerkelijk iets anders moeten gaan dóen. En, misschien nog wel belangrijker: bereid zijn om de diepere patronen ónder je gedrag in het licht te zetten.

Het gedrag is voor mij de boom, de patronen zijn de wortels. Je kunt de boom nog zo mooi snoeien en bij houden, als de wortels van slechte kwaliteit zijn, zal de boom nooit duurzaam groeien en bloeien. Zo kijk ik ook naar ons mensen. Je kunt je gedrag aan de oppervlakte aanpassen, maar als je niet naar de oorzaak van dat gedrag gaat, zal je (zodra het moeilijk wordt) steeds terug vallen in dat oude, ongezonde gedrag. 

Ik weet als geen ander hoe bevrijdend het is om écht te begrijpen waar bepaald gedrag vandaan komt. De ‘klik’ daarin ook te maken op gevoelsniveau. Dat maakt dat je oude, beperkende patronen echt los kunt gaan laten en bewust leert kiezen voor dat waar JIJ blij van wordt.

Natuurlijk kun je met zelfhulpboeken, wat yoga of een cursus een heel eind komen. Maar uiteindelijk gaat niets je meer ondersteunen in dit groeiproces dan iemand die je een spiegel voorhoudt. Iemand die uit eigen ervaring weet hoe iets voelt of is. Dat is ook precies de reden dat ik doe wat ik doe; omdat ik wéét hoe waardevol en transformerend dit proces kan zijn. Het geeft me ongelofelijk veel voldoening om vrouwen hierin te mogen ondersteunen!

Thema's waarop ik o.a. coach:

Hoe ziet een 1:1 traject er uit? 

Elk traject ziet er inhoudelijk anders uit, omdat ik me afstem op waar jouw behoefte of vraag ligt. Ik geef daarin wat nodig is om jou maximaal te ondersteunen in het groeiproces. Daarin maak ik o.a. gebruik van gesprekken, geleide meditaties en visualisaties die ik persoonlijk voor je inspreek, schrijfoefeningen, yoga en ademhalingstechnieken. Op een rijtje wat je verder kunt verwachten:

  • een 1:1 traject duurt 4 maanden
  • we starten met een live kick off (1.5-2 uur), waarin we bespreken waar je over 4 maanden wilt staan
  • daarna hebben we elke 2 weken een sessie van 1 uur via videobellen
  • tussendoor mag je mij 5 dagen per week via what’s app contacten met vragen en dingen waar je tegenaan loopt. Ik antwoord altijd snel en gebruik tekst en spraak.
  • de laatste sessie (1.5-2 uur) is weer live 
 
Omdat het voor mij heel belangrijk is dat er wederzijds een klik is, plan ik voorafgaand aan een 1:1 traject altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik hoor dan graag je verhaal en we kunnen allebei voelen of we dit mooie traject met elkaar aan gaan.