1:1 coaching

Elk kwartaal heb ik een aantal plekken beschikbaar voor persoonlijke 1:1 coaching. Dit is speciaal voor vrouwen die oude, beperkende patronen en structuren los willen laten en volledig willen gaan leven op basis van hun eigen voorwaarden. Vanuit een diepe connectie met hun lichaam & intuïtie.

Vrouwen die cognitief heel goed begrijpen waarom ze doen wat ze doen. Of dat nu gaat over pleasen, aan verwachtingen willen voldoen, bindingsangst in relaties of jezelf altijd maar weer moeten bewijzen. Het lukt ze alleen maar niet om écht structureel andere keuzes te maken. Om écht los te komen van oud gedrag en, zonder schuldgevoel, te kiezen voor wat hen blij maakt. 

Tijdens een 1:1 traject gaan we hier samen mee aan de slag. Ik help je de inzichten en kennis ook echt te integreren op een dieper niveau. Ik sta naast je en ondersteun je, zodat jij jezelf steeds meer gaat dragen als de prachtige vrouw die je bent!

Ik begrijp als geen ander hoe ’t voelt…

Om te wéten dat het beter voor je is om grenzen te stellen. Om te begrijpen dat deze relatie of vriendschap je klein houdt. Om de inzichten te hebben in je oude patronen. En toch…

Toch lukt het je niet om je gedrag te veranderen. Er is iets wat je tegen houdt. Schuldgevoel, angst voor afwijzing, het idee dat anderen je egoïstisch vinden. En wat als je het allemaal verkeerd ziet? Als je het verkeerd voelt? Je twijfelt continue over wat nu de juiste keuze of stap is. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe dit voelt. Jaren geleden stond ik daar ook. Op een tweesprong in mijn leven. Ik had veel inzichten en kennis over hoe ik uitgekomen was waar ik stond. Tegelijkertijd had ik nooit geleerd om écht op mezelf te vertrouwen. Om écht te mogen kiezen voor wat goed voelde. Geen enkele psycholoog of therapeut kon me hiermee verder helpen. Dat bleef bij praten en cognitief inzichten krijgen. Het voelde oppervlakkig en ik merkte dat ik iets anders nodig had.

Bouwen aan mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde. Echt vóelen dat ik mezelf op 1 mocht zetten. Leren luisteren naar wat mijn intuïtie en lichaam zegt. Mezelf het allerbeste leven en de allermooiste relaties gunnen. Vanuit een diep vertrouwen in en liefde voor mezelf én het leven. 

Jaren later is dit precies wat ik andere vrouwen leer in mijn 1:1 coaching. Vanuit diepgaand inzicht in je patronen en zelfsabotage, de concrete slag maken naar vóelen en daadwerkelijk andere keuzes gaan maken. Een prachtig, transformerend proces om onderdeel van uit te mogen maken! 

Thema's waarop ik o.a. coach:

Hoe ziet een 1:1 traject er uit? 

Elk traject ziet er inhoudelijk anders uit, omdat ik me afstem op waar jouw behoefte of vraag ligt. Ik geef daarin wat nodig is om jou maximaal te ondersteunen in het groeiproces. Daarin maak ik o.a. gebruik van gesprekken, geleide meditaties en visualisaties die ik persoonlijk voor je inspreek, schrijfoefeningen, yoga en ademhalingstechnieken. Op een rijtje wat je verder kunt verwachten:

  • een 1:1 traject duurt 4 maanden
  • we starten met een live kick off (1.5-2 uur), waarin we bespreken waar je over 4 maanden wilt staan
  • daarna hebben we elke 2 weken een sessie van 1 uur via videobellen
  • tussendoor mag je mij 5 dagen per week via what’s app contacten met vragen en dingen waar je tegenaan loopt. Ik antwoord altijd snel en gebruik tekst en spraak.
  • de laatste sessie (1.5-2 uur) is weer live 
 
Omdat het voor mij heel belangrijk is dat er wederzijds een klik is én ik zeker weet dat ik je kan helpen, plan ik voorafgaand aan een 1:1 traject altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik hoor dan graag je verhaal en we kunnen allebei voelen of we dit mooie traject met elkaar aan gaan. 

Meer weten over mijn 1:1 coachingstraject? Ik heb er een speciale podcast aflevering over opgenomen, die je hier kunt beluisteren: