Een aantal keren per jaar organiseer ik kleinschalige yoga events, met als doel jou een ontspannen, inspirerende dag te geven, waarmee je dichterbij jezelf én je dromen komt. Een compleet verzorgde dag waarin ik je mee neem in verschillende vormen van yoga, de filosofie áchter yoga, meditatie, bewustzijn van ademhaling én je kunt genieten van lekker eten op een prachtige locatie op de Veluwe. Tijdens deze dagen deel ik veel over mijn eigen persoonlijke reis die ik gegaan ben om dichterbij mezelf te komen en meer te gaan leven vanuit mijn eigen intuïtie. Ervaring met yoga is niet vereist en alle materialen zijn tijdens het yoga event aanwezig.

De volgende yoga events

Het volgende yoga events vinden plaats op 28 en 29 november 2020, tussen 09:00 uur en 15:30 uur. Beide dagen hebben hetzelfde programma. Omdat ik het belangrijk vind te kunnen verbinden met deelnemers én veiligheid in deze tijd uiteraard extra belangrijk is, zijn er slechts 15 plekken beschikbaar per dag. Wil je er bij zijn? Wees er dan snel bij, aanmelden kan onderaan deze pagina. LET OP: ZATERDAG 28 NOVEMBER IS VOL, ZONDAG 29 NOVEMBER ZIJN ER NOG EEN AANTAL PLEKKEN. 

Mijn yoga events in november vinden plaats in het Banyan Centre van Thermen Bussloo. Centraal gelegen, midden op de mooie Veluwe, dichtbij Apeldoorn. Het Banyan Centre is een prachtige locatie, waar je meteen tot rust komt en je ontspannen voelt worden. We maken de gehele dag exclusief gebruik van de yogazaal; een intieme, lichte en sfeervolle ruimte, waar iedereen voldoende afstand tot elkaar zal kunnen houden. De yogalessen en lezing vinden hier plaats. De lunch en borrel vindt plaats in een afgeschermd deel van het prachtige restaurant van Thermen Bussloo, waar het Banyan Centre een onderdeel van is. Na afloop van het yoga event, is er tevens de mogelijkheid om op eigen gelegenheid van de sauna’s van Thermen Bussloo gebruik te maken. Een heerlijke afsluiting van de dag!

Thermen Bussloo is goed bereikbaar per auto en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Het adres is: Bloemenksweg 38 in Voorst.

Corona informatie

Uiteraard staat veiligheid voorop en volgen we alle regels omtrent Corona nauwgezet op. Tijdens alle activiteiten wordt 1.5 meter afstand gehanteerd en de materialen zijn goed gereinigd. Thermen Bussloo voldoet aan alle richtlijnen voor een zorgeloos, ontspannen en veilig verblijf.

''Inspirerend en heel persoonlijk! De hele dag is écht een cadeautje voor jezelf. Mooi ook hoe Wendy haar persoonlijke verhaal deelt en dit mixt met yoga filosofie.''
Anneke
26 jaar
''Vooraf dacht ik vooral kennis te maken met yoga, maar dit is zó veel meer dan dat. Het heeft me geholpen meer rust en balans te vinden. Haar lezingen zijn onwijs herkenbaar!''
Liza
33 jaar
''Ik heb ontzettend genoten van deze dag. Het had alles: ontspanning, inspiratie, lekker eten en humor. Heerlijk en een aanrader!''
Sanne
37 jaar

Programma van het yoga event november 2020

De yoga events in november 2020 vinden waarschijnlijk plaats op 2 dagen. Beide dagen hebben beiden onderstaand programma. 

09:00-09:30 uur

Ontvangst bij het Banyan Centre, Thermen Bussloo. Volg de bordjes naar het wellness hotel voor een gezellig begin met koffie en thee. Ik maak graag kennis met je en vertel meer over de dag.

09:30-10:45 uur

We starten met vurige ashtanga yoga. Ashtanga bestaat uit een vaste flow aan oefeningen, die volledig op ademhaling worden gedaan. Een dynamische, intensieve vorm van yoga; perfect om de dag mee te beginnen.

10:45-11:15 uur

Na de ashtanga yoga neem ik je mee in een geleide meditatie, gericht op het los laten van beperkende overtuigingen en het bewuster voelen van je lijf, intuïtie en verlangen.

11:30-12:30 uur

Tijd voor een heerlijke lunch in ons eigen privé deel van het mooie restaurant bij Thermen Bussloo. Er is ruimte om elkaar beter te leren kennen, gezellig te kletsen of even een rondje te wandelen. De lunch is vegetarisch en bestaat uit verschillende gerechtjes, inclusief verse dranken. Lekker en voedend.

12:30-13:30 uur

Na de lunch neem ik je mee in mijn persoonlijke reis naar een meer bewust en bij mij kloppend leven en hoe yoga mij daarbij geholpen heeft. Aansluitend geef ik een lezing over vrouwelijke kracht (vs mannelijke kracht), wat dit op energetisch vlak betekent en hoe een juiste balans je kan ondersteunen dichterbij jezelf te blijven.

13:45-14:45 uur

Tijd voor de tweede vorm van yoga waar ik jullie graag mee kennis wil laten maken: yin yoga. Yin is de tegenhanger van ashtanga en wordt gekenmerkt door het langer aanhouden van één houding. Het maakt je bindweefsel rondom spieren soepeler en leert je accepteren wat er is. Deze sessie wordt ondersteund door prachtige muziek en zal je volledig ontspannen.

14:45-15:30 uur

We sluiten de dag af met een gezellige borrel. Ik praat graag met jullie na en toost op een bijzondere, ontspannen en gezellige dag.

Daarna ben je vrij om op eigen gelegenheid gebruik te maken van alle sauna- en wellness faciliteiten van Thermen Bussloo. Een heerlijke afsluiting van een inspirerende, ontspannen dag! De toegang is gratis.

Kosten en aanmelden

Deelname aan het yoga event, inclusief alle materialen, uitgebreide vegetarische lunch, drankjes, een gezellige borrel na afloop, een goed gevulde goodiebag én toegang tot alle sauna- en wellness faciliteiten kost €135 per persoon. Wil je je aanmelden? Leuk! Er zijn maar beperkt plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Benieuwd hoe een dag er uit ziet? Bekijk dan bovenstaande video van één van mijn yoga events op Landgoed Klarenbeek, ook op de Veluwe.