Een dag vol ontspanning & inspiratie voor jezelf

Een aantal keren per jaar organiseer ik kleinschalige yoga events, met als doel jou een ontspannen, inspirerende dag te geven, waarmee je dichterbij jezelf én je dromen komt.

Een compleet verzorgde dag waarin ik je mee neem in verschillende vormen van yoga, de filosofie áchter yoga, meditatie, bewustzijn van ademhaling én je kunt genieten van lekker eten op een prachtige locatie op de Veluwe.

Tijdens deze dagen deel ik veel over mijn eigen persoonlijke reis die ik gegaan ben om dichterbij mezelf te komen en meer te gaan leven vanuit mijn eigen intuïtie. Ervaring met yoga is niet vereist en alle materialen zijn tijdens het yoga event aanwezig.

INCLUSIEF GRATIS TOEGANG TOT SAUNA & WELLNESS NA AFLOOP

Het volgende yoga event is nog niet gepland. Je kunt je onderaan deze pagina aanmelden voor de wachtlijst. Dan ontvang je een mailtje zodra er nieuwe data bekend zijn.

Mijn yoga events vinden plaats in het Banyan Centre van Thermen Bussloo. Centraal gelegen, midden op de mooie Veluwe, dichtbij Apeldoorn. Het Banyan Centre is een prachtige locatie, waar je meteen tot rust komt en je ontspannen voelt worden zodra je binnen komt!

We maken de gehele dag exclusief gebruik van de yogazaal; een intieme, lichte en sfeervolle ruimte, waar iedereen voldoende afstand tot elkaar zal kunnen houden. De yogalessen, geleide meditatie en lezing vinden hier plaats. De lunch en borrel vinden plaats in een afgeschermd deel van het prachtige restaurant van Thermen Bussloo, waar het Banyan Centre een onderdeel van is.

Na afloop van het yoga event, is er tevens de mogelijkheid om GRATIS van de sauna- en wellness faciliteiten van Thermen Bussloo gebruik te maken. Een heerlijke afsluiting van de dag!

Thermen Bussloo is goed bereikbaar per auto en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Het adres is: Bloemenksweg 38 in Voorst.

Corona informatie

Uiteraard staat veiligheid voorop en volgen we alle regels omtrent corona nauwgezet op. Tijdens alle activiteiten is er voldoende afstand en de materialen zijn goed gereinigd. Thermen Bussloo voldoet aan alle richtlijnen voor een zorgeloos, ontspannen en veilig verblijf. 

Dit zeggen eerdere deelnemers over mijn events:

"Mijn complimenten Wendy! Je hebt het fantastisch voor elkaar. Knap hoe jij staat voor het omarmen van jezelf en hoe je dit uitdraagt. Daar heb ik veel bewondering voor en erg veel aan gehad. Een inspiratie!"
Jolien
"Wát een fijne dag. Het programma zit goed in elkaar en het klopt! Het is een cadeautje voor jezelf!"
Anneke
"Ik heb veel geleerd en was erg geraakt door je verhaal, je openheid en de manier waarop je met alle deelnemers verbindt. Alle onderdelen kloppen en maken me enthousiast om zelf aan de slag te gaan. Geweldig!"
Sanne

Wie ben ik ☺?

Mijn naam is Wendy en met mijn bedrijf Yogabubbel organiseer ik events, retraites en bied ik online programma’s aan. Met alles wat ik doe, is het mijn missie jou meer rust & ontspanning te laten ervaren, van waaruit je beter keuzes kunt maken die bij jóu passen. Vrij van verwachtingen of beperkende overtuigingen.

Yoga is daarin voor mij een middel; het brengt je weer ín je lichaam en dichterbij je intuïtie. Een reis die mij persoonlijk veel meer rust, voldoening en plezier heeft gebracht in mijn dagelijkse leven. Iets wat ik super graag deel!

Sinds 2019 organiseer ik meerdere keren per jaar kleinschalige yoga events op prachtige locaties in de natuur. Elke keer weer geniet ik van de bijzondere en bruisende energie, die er tijdens deze dagen ontstaat. Voel je je geleefd en kom je weinig aan jezelf toe? Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan één van mijn yoga events. Een dag die helemaal in het teken staat van jou en waarop je even niets hoeft. Behalve ontspannen en genieten!

Het programma

09:00-09:30 uur

Ontvangst bij het Banyan Centre, Thermen Bussloo. Volg de bordjes naar het wellness hotel voor een gezellig begin met koffie/thee en iets lekkers. Ik maak graag kennis met je en vertel meer over de dag.

09:30-10:45 uur

We starten met een vurige ashtanga yoga les. Ashtanga bestaat uit een vaste flow aan oefeningen, die volledig op ademhaling worden gedaan. Een dynamische, intensieve vorm van yoga; perfect om de dag mee te beginnen.

10:45-11:15 uur

Na de ashtanga yoga neem ik je mee in een geleide meditatie, gericht op het los laten van beperkende overtuigingen en het bewuster voelen van je lijf, intuïtie en verlangen.

11:30-12:30 uur

Tijd voor een heerlijke lunch in ons eigen privé deel van het mooie restaurant bij Thermen Bussloo. Er is ruimte om elkaar beter te leren kennen, gezellig te kletsen of even een rondje te wandelen. De lunch is vegetarisch en bestaat uit verschillende gerechtjes, inclusief verse dranken. 

12:30-13:30 uur

Na de lunch neem ik je mee in mijn persoonlijke reis naar een meer bewust en bij mij kloppend leven en hoe yoga mij daarbij geholpen heeft. Aansluitend vertel ik je meer over de energetische seizoenen: waar die voor staan, wat het betekent en hoe dit je helpt om meer energie & flow te ervaren. Mijn lezingen zijn altijd persoonlijk en gericht op wat je hier in jouw dagelijkse leven praktisch mee kunt. 

13:45-14:45 uur

Tijd voor de tweede vorm van yoga waar ik je graag mee kennis wil laten maken: yin yoga. Yin is de tegenhanger van ashtanga en wordt gekenmerkt door het langer aanhouden van één houding. Het maakt je bindweefsel rondom spieren soepeler en leert je veel over accepteren wat er is. Deze sessie wordt ondersteund door prachtige muziek en zal je volledig ontspannen.

14:45-15:30 uur

We sluiten de dag af met een gezellige borrel. Ik praat graag met jullie na en proost op een bijzondere, ontspannen en gezellige dag.

Daarna ben je vrij om op eigen gelegenheid gebruik te maken van alle sauna- en wellness faciliteiten van Thermen Bussloo. Een heerlijke afsluiting van een inspirerende, ontspannen dag! De toegang is gratis.

Kosten en aanmelden

Deelname aan het yoga event, inclusief alle materialen, uitgebreide vegetarische lunch, drankjes, een gezellige borrel na afloop, een goed gevulde goodiebag én toegang tot alle sauna- en wellness faciliteiten kost €145 per persoon. Wil je er bij zijn? Leuk! Er zijn maar beperkt plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!