Een aantal keren per jaar organiseer ik kleinschalige yoga events, met als doel jou een ontspannen, inspirerende dag te geven, waarmee je dichterbij jezelf én je dromen komt. Een compleet verzorgde dag waarin ik je mee neem in verschillende vormen van yoga, de filosofie áchter yoga, meditatie, bewustzijn van ademhaling én je kunt genieten van lekker eten op een prachtige locatie op de Veluwe. Tijdens deze dagen deel ik veel over mijn eigen persoonlijke reis die ik gegaan ben om dichterbij mezelf te komen en meer te gaan leven vanuit mijn eigen intuïtie. Ervaring met yoga is niet vereist en alle materialen zijn tijdens het yoga event aanwezig.

De volgende yoga events

Het volgende yoga events vinden plaats op 17* juli en 21 en 22 augustus, tussen 09:00 uur en 15:30 uur. Het zullen twee dagen in het weekend worden en beide dagen hebben hetzelfde programma. Omdat ik het belangrijk vind te kunnen verbinden met deelnemers én veiligheid in deze tijd uiteraard extra belangrijk is, zijn er slechts 12 plekken beschikbaar per dag. Wil je er bij zijn? Wees er dan snel bij, aanmelden kan onderaan deze pagina. Je ontvangt dan een mailtje van mij zodra de exacte data bekend zijn.

*17 juli is uitverkocht

Mijn yoga events in juli vinden plaats in het Banyan Centre van Thermen Bussloo. Centraal gelegen, midden op de mooie Veluwe, dichtbij Apeldoorn. Het Banyan Centre is een prachtige locatie, waar je meteen tot rust komt en je ontspannen voelt worden. We maken de gehele dag exclusief gebruik van de yogazaal; een intieme, lichte en sfeervolle ruimte, waar iedereen voldoende afstand tot elkaar zal kunnen houden. De yogalessen en lezing vinden hier plaats. De lunch en borrel vindt plaats in een afgeschermd deel van het prachtige restaurant van Thermen Bussloo, waar het Banyan Centre een onderdeel van is. Na afloop van het yoga event, is er tevens de mogelijkheid om op eigen gelegenheid van de sauna’s van Thermen Bussloo gebruik te maken. Een heerlijke afsluiting van de dag!

Thermen Bussloo is goed bereikbaar per auto en er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Het adres is: Bloemenksweg 38 in Voorst.

Corona informatie

Uiteraard staat veiligheid voorop en volgen we alle regels omtrent Corona nauwgezet op. Tijdens alle activiteiten wordt 1.5 meter afstand gehanteerd en de materialen zijn goed gereinigd. Thermen Bussloo voldoet aan alle richtlijnen voor een zorgeloos, ontspannen en veilig verblijf.aprijuli

"Mijn complimenten Wendy! Je hebt het fantastisch voor elkaar. Knap hoe jij staat voor het omarmen van jezelf en hoe je dit uitdraagt. Daar heb ik veel bewondering voor en erg veel aan gehad. Een inspiratie!"
Jolien
"Wát een fijne dag. Het programma zit goed in elkaar en het klopt! Het is een cadeautje voor jezelf!"
Anneke
"Ik heb veel geleerd en was erg geraakt door je verhaal, je openheid en de manier waarop je met alle deelnemers verbindt. Alle onderdelen kloppen en maken me enthousiast om zelf aan de slag te gaan. Geweldig!"
Sanne

Programma van yoga events 

Onderstaand vind je een voorbeeld van hoe een yoga event bij mij er uit ziet. Het exacte programma volgt zodra de data bekend zijn. 

09:00-09:30 uur

Ontvangst bij het Banyan Centre, Thermen Bussloo. Volg de bordjes naar het wellness hotel voor een gezellig begin met koffie en thee. Ik maak graag kennis met je en vertel meer over de dag.

09:30-10:45 uur

We starten met vurige ashtanga yoga. Ashtanga bestaat uit een vaste flow aan oefeningen, die volledig op ademhaling worden gedaan. Een dynamische, intensieve vorm van yoga; perfect om de dag mee te beginnen.

10:45-11:15 uur

Na de ashtanga yoga neem ik je mee in een geleide meditatie, gericht op het los laten van beperkende overtuigingen en het bewuster voelen van je lijf, intuïtie en verlangen.

11:30-12:30 uur

Tijd voor een heerlijke lunch in ons eigen privé deel van het mooie restaurant bij Thermen Bussloo. Er is ruimte om elkaar beter te leren kennen, gezellig te kletsen of even een rondje te wandelen. De lunch is vegetarisch en bestaat uit verschillende gerechtjes, inclusief verse dranken. Lekker en voedend.

12:30-13:30 uur

Na de lunch neem ik je mee in mijn persoonlijke reis naar een meer bewust en bij mij kloppend leven en hoe yoga mij daarbij geholpen heeft. Aansluitend geef ik een lezing over een steeds wisselend onderwerp. Onderwerpen die eerder aan bod zijn gekomen zijn: de kracht van je gedachtes, yogafilosofie in relatie tot ons moderne leven, vrouwelijke energie versus mannelijke energie, leven met de energetische seizoenen etc. Mijn lezingen zijn altijd persoonlijk en sterk gericht op wat je hier in jouw dagelijkse leven mee kunt. 

13:45-14:45 uur

Tijd voor de tweede vorm van yoga waar ik jullie graag mee kennis wil laten maken: yin yoga. Yin is de tegenhanger van ashtanga en wordt gekenmerkt door het langer aanhouden van één houding. Het maakt je bindweefsel rondom spieren soepeler en leert je accepteren wat er is. Deze sessie wordt ondersteund door prachtige muziek en zal je volledig ontspannen.

14:45-15:30 uur

We sluiten de dag af met een gezellige borrel. Ik praat graag met jullie na en toost op een bijzondere, ontspannen en gezellige dag.

Daarna ben je vrij om op eigen gelegenheid gebruik te maken van alle sauna- en wellness faciliteiten van Thermen Bussloo. Een heerlijke afsluiting van een inspirerende, ontspannen dag! De toegang is gratis.

Kosten en aanmelden

Deelname aan het yoga event, inclusief alle materialen, uitgebreide vegetarische lunch, drankjes, een gezellige borrel na afloop, een goed gevulde goodiebag én toegang tot alle sauna- en wellness faciliteiten kost €135 per persoon. Wil je je aanmelden? Leuk! Er zijn maar beperkt plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!