Cursus Mindfulness:
meer rust & ontspanning in je dagelijkse leven

In deze cursus leer je hoe je praktisch en toepasbaar meer rust in je leven creëert, minder piekert en beter dealt met stressvolle situaties. Zodat je veel meer balans, energie en flow gaat ervaren.

Je koopt deze cursus voor slechts 87 euro, kunt meteen starten en behoudt levenslang toegang!

Je bent altijd druk. Je rent constant door en je voelt je vaak onrustig. Het voelt alsof je nergens je aandacht écht aan kunt geven, omdat je 10 ballen tegelijk in de lucht probeert te houden. De laatste tijd ervaar je steeds meer stress en lukt het je nauwelijks meer te ontspannen. Je staat altijd ‘aan’.

Je weet dat het ook anders kan. Vroeger maakte je je minder druk en liet je regelmatig de boel de boel. Gewoon genieten en even niets hoeven. Je voelde al die verwachtingen niet; je studeerde nog, de wereld lag voor je open en je had nog geen koophuis of gezin. Gaandeweg zijn er meer verplichtingen bij gekomen en is er minder ruimte voor jezelf. Voor die ontspanning. 

Je bent nieuwsgierig naar persoonlijke groei, maar zweverige cursussen zijn niets voor jou. Je bent praktisch en zoekt naar handvatten die je helpen te genieten vanuit een ontspannen basishouding. In je dagelijkse leven.  

Herken je dit?

Je bent NIET gemaakt om:

 

We leven nu eenmaal in een maatschappij die dit soort dingen voedt. Waarin je al snel het idee hebt dat je mee moet in dat tempo en die ratrace. Anders hoor je er niet bij of voelt het als falen. Veel vrouwen krijgen dit gedrag ook vanuit huis mee: altijd maar door gaan, 10 ballen tegelijk in de lucht houden en continue ‘aan’ staan. Het is heel logisch dat je van daaruit onrust en stress ervaart. En jezelf vaak op de laatste plaats zet. Weet dat dit níet is hoe je leven hoeft te zijn!

Je bent namelijk voor zó veel meer gemaakt dan een leven op de automatische pilot. Je verdient een heerlijk, fijn, ontspannen leven, waarin je bewust voor rust mag en kunt kiezen. Een leven ook waarin je goed kunt dealen met stress en geniet van het hier en nu. Dat is wat je verdient en wat ik je gun!

Uit ervaring weet ik dat het anders kan ☺

Jaren geleden rende ik van hot naar her en joeg ik doelen na, die eigenlijk niet van mij waren. Ik wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen, leefde voornamelijk vanuit mijn hoofd en was de connectie met mijn lichaam en intuïtie verloren. Ik zei ‘ja’, terwijl ik ‘nee’ voelde en ik had vaak een onbevredigend, leeg gevoel. Écht ontspannen lukte me nauwelijks en ik stond altijd aan.

Tot er in korte tijd veel heftigs gebeurde. Ik kwam terug van een wereldreis, ik stapte als enige vrouw in het management team van een internationaal bedrijf, mijn oma overleed (wat het overlijden van mijn moeder op mijn 20ste weer boven bracht) en mijn relatie kwam ten einde. Het was te veel. Ik móest wel stil gaan staan en ballen uit de lucht laten vallen.

In de periode die volgde, leerde ik mezelf opnieuw kennen. Voorbij het aangeleerde gedrag van pleasen, bewijsdrang en mezelf wegcijferen. Ik ontdekte waaróm ik mezelf deze overlevingsmechanismes had aangeleerd en waarom ik al die jaren vanuit mijn hoofd had geleefd.  Door bewust stil te gaan staan, oude patronen aan te kijken, weer in contact te komen met mijn lichaam & intuïtie én afscheid te nemen van wat mij niet meer diende, kwam ik dichterbij mezelf en creëerde ik uiteindelijk mijn allermooiste, meest authentieke leven. Op basis van mijn eigen dromen, verlangens en (voor-)waarden. Een heerlijk gevoel!

Vanuit rust & ontspanning ga je pas echt léven.

Dat is voor mij zo geweest en voor de honderden vrouwen die ik hierin heb mogen begeleiden.

Dit ga je leren in de cursus Mindfulness

In deze cursus deel ik ál mijn inzichten en praktische tips met je, waardoor je leert hoe je zelf vanuit rust en ontspanning kunt leven en maximaal geniet in het moment. Je wordt je bewust van je gedachten én lichaam en hoe je beiden gericht in kunt zetten om stress te tackelen en dichterbij jezelf te komen. 

Geen zorgen, ik ga je niet vertellen dat je uren in kleermakerszit stil in een hoekje moet zitten of rigoureuze keuzes moet maken ☺. Want dat is ook niet mijn ding. Ik houd van praktisch, toepasbaar en kleine stappen zetten, in het dagelijkse leven!

Wél leer je wat mindfulness in het dagdagelijkse betekent en hoe mindset, yoga(-filosofie), ademhaling en meditatie je kunnen ondersteunen om dichtbij jezelf te blijven in de waan van de dag. Zodat je van daaruit keuzes leert maken die 100% bij jou passen en je de regie pakt over je je eigen leven én geluk. Heerlijk toch?

Het is zo jammer dat veel vrouwen maar door denderen, want hoe beter jij voor jezelf zorgt en hoe meer in balans je bent; hoe meer energie je hebt en hoe lekkerder in je vel je zit. Dat is precies de reden dat ik deze cursus hebt gemaakt.

Dit levert deze cursus je op:

Dit is wat anderen van deze cursus vinden:

Dit zit allemaal bij de cursus:

5 modules

Videolessen waarin mindfulness, bewustzijn van gedachtes, yogafilosofie, meditatie & ademhaling aan bod komen.

Werkboek

Elke module bevat praktische opdrachten, waarmee je de videolessen voor jezelf naar jouw dagelijkse leven kunt vertalen.

Yogales & geleide meditatie

Een uitgebreide ashtanga yogales, die je gemakkelijk thuis kunt volgen én een geleide meditatie.

ademhalingsoefeningen

Je krijgt verschillende ademhalingsoefeningen aangerijkt, waarmee je op stressvolle of onrustige momenten terug bij jezelf komt.

Bonus video: persoonlijke tips

Je krijgt een bonus video, waarin ik al mijn persoonlijke en praktische tips deel!

Omdat ik zó veel vertrouwen heb in deze cursus en de reacties van de 137 deelnemers enorm positief zijn, bied ik 100% tevredenheidsgarantie. Als je na minimaal 3 modules (+opdrachten) niet tevreden bent, krijg je je geld terug.

Cursus Mindfulness voor slechts €87!

Maak vandaag nog de eerste stap naar meer ontspanning, leven met meer aandacht, beter omgaan met stress en kiezen voor wat jóu blij maakt! Je krijgt onbeperkt toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving en kunt de cursus in jouw eigen tijd en tempo volgen.

Veelgestelde vragen

In totaal bevat de cursus rond 4 uur aan video- en audiomateriaal, aangevuld met praktische opdrachten waar je minimaal 10-15 minuten per module mee bezig bent. Het hangt erg af van hoe intensief je deze opdrachten beantwoordt én toepast, wat je uiteindelijke tijdsinvestering gaat zijn.

Na het kopen van de cursus, ontvang je per e-mail een bevestiging en je inloggegevens. Deze geven je toegang tot jouw eigen online leeromgeving in de Yogabubbel Academie. De cursus ‘mindful leven’ vind je hier terug en kun je volledig in deze leeromgeving volgen.

Het lesmateriaal bestaat uit video’s, audio bestanden en PDF’s met de bijbehorende opdrachten en samenvattingen.

Jazeker! Je kunt deze cursus volgen in je eigen tempo en wanneer je wilt. Je logt in op momenten dat het jou uit komt en de houdt toegang tot de cursus zo lang deze bestaat.

Dan kun je me altijd een mailtje sturen via wendy@yogabubbel.nl. Ik help je graag verder!

Ben jij klaar om NÚ te leven?

En afscheid te nemen van al dat gepieker, die onrust en dat gevoel dat je constant geleefd wordt? Dan neem ik je heel graag mee in hoe ik dat concreet heb gedaan en leer ik je hoe jij precies datzelfde kunt bereiken in het dagelijkse leven ☺. Vanuit rust, intuïtie en hoe jij wilt leven. Omdat ik jou net zo veel rust en plezier gun als ikzelf ervaar. Elke dag opnieuw.