Live programma EMBRACE

Maak in 4 weken de shift van zelfsabotage naar zelfliefde.

 

Gun jezelf het allermooiste leven! Voorbij dat oude verhaal, zonder schuldgevoel en mét diep vertrouwen in jezelf.

Je hebt je hele leven gedaan wat ‘hoort’. Wat van je verwacht werd en hoe je zelf ook dacht dat het leven hoorde te gaan. School, studie, baan, huis kopen, trouwen, kinderen misschien. Je dacht er weinig over na; je dééd gewoon. Je hebt je vaak gelukkig gevoeld en toch was er ook regelmatig een onbestemd gevoel. Leeg. Alsof je jezelf verloren bent. Je vraagt je steeds vaker af: ‘wie ben ik zelf eigenlijk en waar word ík blij van?’.

De laatste tijd besef je je steeds meer dat je bepaalde patronen hebt. Pleasen, jezelf weg cijferen, conflicten vermijden. Je beseft óók dat deze patronen je niet (langer) helpen. Je wilt het anders! Meer rust, energie, voor jezelf staan en keuzes maken waar JIJ blij van wordt. Als je dat doet, voel je je echter schuldig of begin je ineens enorm te twijfelen. En dan verval je al snel weer in diezelfde oude patronen…

Je bent er klaar voor om dit écht duurzaam te veranderen. Keuzes te leren maken vanuit een diep gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Voor jezelf én als voorbeeld voor je kinderen. Niet meer twijfelen of luisteren naar dat kritische stemmetje in je hoofd, maar zelf de regie pakken over jouw eigen leven én geluk.

Zonder échte zelfliefde:

Dit is precíes waarom ik EMBRACE heb gemaakt! Om de shift te leren maken van zelfsabotage naar zelfliefde. Van twijfel naar vertrouwen.

Uit ervaring weet ik hóe je dat doet ☺.

Jaren geleden rende ik van hot naar her en joeg ik doelen na, die eigenlijk niet van mij waren. Ik wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen, leefde voornamelijk vanuit mijn hoofd en was de connectie met mijn lichaam en intuïtie verloren. Ik zei ‘ja’, terwijl ik ‘nee’ voelde en ik had vaak een onbevredigend, leeg gevoel. Écht ontspannen lukte me nauwelijks en ik stond altijd aan.

Tot er in korte tijd veel heftigs gebeurde. Ik kwam terug van een wereldreis, ik stapte als enige vrouw in het management team van een internationaal bedrijf, mijn oma overleed (wat het overlijden van mijn moeder op mijn 20ste weer boven bracht) en mijn relatie kwam ten einde. Het was te veel. Ik móest wel stil gaan staan en ballen uit de lucht laten vallen.

In de periode die volgde, leerde ik mezelf opnieuw kennen. Voorbij het aangeleerde gedrag van pleasen, bewijsdrang en mezelf wegcijferen. Ik ontdekte waaróm ik mezelf deze overlevingsmechanismes had aangeleerd en waarom ik al die jaren vanuit mijn hoofd had geleefd.  Door bewust stil te gaan staan, oude patronen aan te kijken, weer in contact te komen met mijn lichaam & intuïtie én afscheid te nemen van wat mij niet meer diende, kwam ik dichterbij mezelf en creëerde ik uiteindelijk mijn allermooiste, meest authentieke leven. Op basis van diep geworteld vertrouwen en échte zelfliefde. Een heerlijk gevoel!

In je oude patronen ligt je goud.

Dat is voor mij zo geweest en voor de honderden vrouwen die ik hierin heb mogen begeleiden.

Wat is EMBRACE precies?

EMBRACE is een live programma, waarin je gaat leren hóe je de shift maakt van zelfsabotage, twijfel en niet weten wat je wilt naar zelfliefde, diep vertrouwen en keuzes maken die bij jou kloppen. Gedurende 4 weken neem ik je in live sessies mee in essentiële inzichten, lessen en tools die je hierbij gaan ondersteunen. Een life changing programma, waarmee je jezelf echt gaat omarmen én leren dragen.

De thema’s:

Elke week heeft een eigen thema, waar zowel de live sessie van die week als het ondersteunende materiaal (zie hieronder) over zal gaan. De volgende thema’s komen uitgebreid aan bod:

  • Jouw oude verhaal: patronen, overtuigingen, zelfsabotage
  • Relaties: familiestructuur, romantische relaties als spiegel, bindings- en verlatingsangst
  • Lichaamsbewustzijn & intuïtie: uit je hoofd gaan, je lichaam en intuïtie leren vertrouwen
  • Jouw nieuwe verhaal: van binnen naar buiten leren leven, wie heb je te zijn

Dit krijg je:

 • 4 live online sessies van 1-1.5 uur. Ik deel al mijn kennis, inzichten en tools met je én je kunt al jouw persoonlijke vragen stellen. Kun je er niet (helemaal) live bij zijn? Je kunt alle sessies na afloop terug kijken wanneer je wilt.
 • elke week persoonlijke opdrachten behorend bij het thema en gericht op jouw situatie.
 • visualisaties en ontspanningsoefeningen om uit je hoofd te leren gaan.
 • besloten podcasts.
 • gedurende deze 4 weken mag je mij al je persoonlijke vragen per mail én live tijdens de sessies stellen.
 • je houdt toegang tot al het materiaal.

DEELNAME KOST EENMALIG 295 EURO.

We starten op vrijdag 27 mei om 10:00 uur.

Je bent NIET gemaakt om:

We leven nu eenmaal in een maatschappij die dit soort dingen voedt. Waarin je al snel het idee hebt dat je mee moet in dat tempo en die ratrace. Anders hoor je er niet bij of voelt het als falen. Veel vrouwen krijgen dit gedrag ook vanuit huis mee: altijd maar door gaan, 10 ballen tegelijk in de lucht houden en het lieve/brave meisje moeten zijn. Het is heel logisch dat je van daaruit de verbinding met jezelf verliest en je steeds vermoeider en leger voelt. Weet dat dit níet is hoe je leven hoeft te zijn!

Je bent namelijk voor zó veel meer gemaakt dan een leven op de automatische piloot. Je verdient een heerlijk, fijn, ontspannen leven vanuit verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Waarin je naar je eigen behoeftes luistert en vanuit een diep vertrouwen en krachtige zelfliefde kiest voor wat jou gelukkig maakt. 

Resoneert dit bij je? Krijg je kriebels in je buik en voel je 'JA, dit is wat ik nodig heb'?

Gun jezelf dit dan en maak de shift van zelfsabotage en twijfels naar zelfliefde en vertrouwen!

Je doet nu mee aan EMBRACE voor slechts €295!

We starten op 27 mei. Zie ik je dan?

Omdat ik zó’n vertrouwen heb in mijn eigen lessen en dat wat je met mijn live programma EMBRACE zelf gaat leren, bied ik een 100% tevredenheidsgarantie. Als je, binnen 3 weken, niet tevreden bent en je hebt deelgenomen aan de sessies en de bijbehorende opdrachten gedaan, krijg je van mij je geld terug.

Veelgestelde vragen

Na aanmelding ontvang je meteen een mailtje met meer informatie, inclusief de data van de live sessies. We starten op vrijdag 27 mei om 10:00 uur.

Dat is geen probleem. Je ontvangt namelijk na afloop van elke live sessie de replay link. Daarmee kun je de sessie terug kijken wanneer en zo vaak je wilt. Mocht je naar aanleiding van een terug gekeken sessie nog vragen hebben, kun je me ook altijd even mailen.

Per e-mail kun je mij altijd vragen stellen. Daarnaast coach ik tevens live tijdens de sessies. Je kunt dan dus live in de privé chat je vragen stellen aan mij, die ik dan gedurende de sessie beantwoord.

Er zijn 4 live sessies die per keer 1 á 1.5 uur duren. Voorafgaand aan elke sessie krijg je een mailtje met een bijbehorende opdracht (10/15 minuten voorbereiding per keer). Je ontvangt daarnaast ook besloten podcasts, visualisaties en ontspanningsoefeningen, die je in je eigen tijd en tempo kunt luisteren of doen.

Hoewel er een groep deelnemers is, volg je EMBRACE alleen met mij 😉. De live sessies volg je individueel online en je ziet alleen mij (ik zie jou niet en je ziet ook de andere deelnemers niet). Wel kan iedereen tijdens de live sessies vragen stellen, die ik op dat moment ook zal beantwoorden. Zo leren we maximaal van elkaar!


Laten we samen de life changing shift maken naar zelfliefde & vertrouwen!

 

“Nothing is impossible. The word itself says I AM POSSIBLE”