YES! Je bent er bij 😊!

Dank voor je aankoop van mijn Transformatie Programma. Superleuk dat je er bij bent! A.s. maandag ontvang je een mailtje van mij over de eerste module. Je bent uiteraard vrij om je eigen tempo te bepalen en kunt er ook voor kiezen nu al te beginnen. Je hebt namelijk vandaag meteen toegang tot de online academie. 

In onderstaande video heet ik je graag persoonlijk welkom én deel ik al vast wat praktische informatie over het verdere verloop met je. Tevens ontvang je twee belangrijke mailtjes in je mailbox (dit kan even duren); de eerste mail bevat je gebruikersnaam/wachtwoord voor de online academie (als je al eerder een online cursus bij mij hebt gekocht, ontvang je deze mail niet en kun je je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken) en in de tweede mail kun je praktische informatie nog eens rustig terug lezen. Als je deze mailtjes niet in je inbox ziet, check dan even je spambox en/of reclame box.  Mocht je de mails vandaag niet ontvangen, laat het me dan even weten per mail. Tot slot ontvang je ook nog een bevestiging per mail van je betaling.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou naar jouw allermooiste, meest authentieke leven toe te werken! Tot gauw!

Liefs, Wendy