Bedankt voor je interesse in mijn gratis e-book!

Je ontvangt ‘m zo meteen in je mailbox. Als je de mail niet ziet, check dan even je spam- en/of reclamebox. Het kan zijn dat het e-book daarin terecht komt.

Maar vóórdat je verder gaat wil ik graag nog een waardevolle tip met je delen, waarmee ik binnen 2 weken veel meer rust en focus op wat voor míj belangrijk is creëerde. Praktisch en meteen toepasbaar in je dagelijkse leven!

Bekijk de video hieronder waarin ik deel hoe ik dat nog steeds doe.

In de video vertel ik iets wat ik zelf elke dag in stilte doe om meer rust en focus te ervaren. Soms 15 minuten, soms 5 minuten, maar altijd met als resultaat dat ik me energieker voel en beter bij mezelf kan blijven gedurende de dag.

In het e-book is dat ook één van de tips: word comfortabel met stilte. Vandaag de dag worden we zó geleefd door een volle agenda, druk leven en allerlei ballen die we de lucht in moeten houden. Stilte is zeldzaam. Terwijl je pas in die stilte echt kunt voelen wat jij zelf wilt!

In het e-book ga ik hier nog niet heel diep op in. Ik leg vooral uit waarom het belangrijk is dat je comfortabel wordt met die stilte om meer rust & flow te ervaren. En dus lekkerder in je vel te zitten! Mocht je nu denken: ‘Dit klinkt heerlijk! Hier verlang ik zó naar!’: via deze pagina kun je mijn online training om mindful te leven vanuit rust en ontspanning kopen voor slechts €27!

Van stress en piekeren naar leven vanuit ontspanning en plezier.

Voel jij je vaak geleefd? Wil je meer rust, energie en plezier in je dagelijkse leven ervaren?

Volg dan mijn online cursus Mindful leven. In deze cursus leer je hoe je praktisch en toepasbaar in het ‘nu’ aanwezig blijft en piekergedachtes en een gevoel van stress los kunt laten. Vanuit rust kiezen voor waar jij je goed bij voelt. Zodat je écht kunt ontspannen en je energieker voelt.

Je weet precies wat je in je dagelijkse leven moet doen om maximaal in het moment te zijn én er van te genieten!

Je bent hier niet voor niets. Je hebt mijn e-book aangevraagd en dat betekent dat je op zoekt bent naar meer rust en flow in je leven. Je bent je al bewust van dat er íets moet veranderen. Dat JIJ anders mag gaan kiezen. Je weet alleen niet waar je moet beginnen…

Misschien heb je al eens een yoga les gevolgd of een boek over mindfulness gelezen. Je haalt er wel iets uit, maar niets beklijft écht. Voor je het weet ren je weer mee in de ratrace, houd je 10 ballen tegelijk in de lucht en lukt ontspannen je nauwelijks meer.  Je staat altijd ‘aan’.

Je weet dat het ook anders kan. Vroeger maakte je je minder druk en liet je regelmatig de boel de boel. Gewoon genieten en even niets hoeven. Je voelde al die verwachtingen niet; je studeerde nog, de wereld lag voor je open en je had nog geen koophuis of gezin. Gaandeweg zijn er meer verplichtingen bij gekomen en is er minder ruimte voor jezelf. Voor die ontspanning. 

Je bent nieuwsgierig naar persoonlijke groei, maar zweverige cursussen zijn niets voor jou. Je bent praktisch en zoekt naar handvatten die je helpen te genieten vanuit ontspanning. In je dagelijkse leven.  

Herken je dit?

Je kunt je écht anders voelen ☺

Jaren geleden rende ik van hot naar her en joeg ik doelen na, die niet van mij waren. Ik wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen, leefde voornamelijk vanuit mijn hoofd en was de connectie met mijn lichaam en intuïtie verloren. Ik zei ‘ja’, terwijl ik ‘nee’ voelde en ik had vaak een onbevredigend, leeg gevoel. Écht ontspannen lukte me nauwelijks en ik stond altijd aan.

Gelukkig is dat ondertussen totaal anders! Door bewust stil te gaan staan, tijd voor mezelf te pakken en meer naar mijn intuïtie te luisteren, ontdekte ik wat dé handvatten zijn om in je dagelijkse leven vanuit ontspanning, rust en plezier te leven. Zonder stress of gepieker. 

Yogabubbel is hieruit ontstaan. Vanuit mijn eigen, persoonlijke weg naar een leven vol voldoening, plezier en leven op mijn eigen voorwaarden. In 2 jaar tijd heb ik 135 vrouwen tijdens yoga events mogen inspireren. 124 vrouwen én mannen kochten mijn cursus Mindful leven en in januari 2021 startte ik met mijn Transformatie Programma, waarmee ik ondertussen 54 vrouwen heb mogen ondersteunen in het creëeren van hun meest authentieke, allermooiste leven. 

Ik voel me rijker, bewuster en dichterbij mezelf dan ooit; ook als er dingen om me heen gebeuren die me uit balans dreigen te slaan.  Door een aantal praktische handvatten te gebruiken, pak ik regie over hoe ik leef en waar mijn aandacht naar toe gaat. Dat is wat ik iedereen gun!

Dit ga je leren in de cursus Mindful leven

In deze cursus deel ik ál mijn inzichten en praktische tips met je, waardoor je leert hoe je zelf vanuit rust en ontspanning kunt leven en maximaal geniet in het moment. Je wordt je bewust van je gedachten én lichaam en hoe je beiden gericht in kunt zetten om stress te tackelen en dichterbij jezelf te komen. 

Geen zorgen, ik ga je niet vertellen dat je uren in kleermakerszit stil in een hoekje moet zitten of rigoureuze keuzes moet maken ☺. Want dat is ook niet mijn ding. Ik houd van praktisch, toepasbaar en kleine stappen zetten, in het dagelijkse leven!

Wél leer je wat mindfulness in het dagdagelijkse betekent en hoe mindset, yoga(-filosofie), ademhaling en meditatie je kunnen ondersteunen om dichtbij jezelf te blijven in de waan van de dag. Zodat je van daaruit keuzes leert maken die 100% bij jou passen en je de regie pakt over je je eigen leven én geluk. Heerlijk toch?

Het is zo jammer dat veel vrouwen maar door denderen, want hoe beter jij voor jezelf zorgt en hoe meer in balans je bent; hoe meer energie je hebt en hoe lekkerder in je vel je zit. Dat is precies de reden dat ik deze cursus hebt gemaakt.

Dit levert deze cursus je op:

Dit is wat anderen van de cursus vinden:

Dit zit allemaal bij de cursus:

5 modules

Videolessen waarin mindfulness, bewustzijn van gedachtes, yogafilosofie, meditatie & ademhaling aan bod komen.

Werkboek

Elke module bevat praktische opdrachten, waarmee je de videolessen voor jezelf naar jouw dagelijkse leven kunt vertalen.

Yogales & geleide meditatie

Een uitgebreide ashtanga yogales, die je gemakkelijk thuis kunt volgen én een geleide meditatie.

ademhalingsoefeningen

Je krijgt verschillende ademhalingsoefeningen aangerijkt, waarmee je op stressvolle of onrustige momenten terug bij jezelf komt.

Bonus video: persoonlijke tips

Je krijgt een bonus video, waarin ik al mijn persoonlijke en praktische tips deel!

Gun jij jezelf meer rust, plezier & energie?

En wil je afscheid nemen van al dat gepieker, die onrust en het gevoel dat je constant geleefd wordt? Dan neem ik je heel graag mee in hoe ik dat concreet heb gedaan en leer ik je hoe jij precies datzelfde kunt bereiken in het dagelijkse leven ☺. Vanuit rust, ontspanning en wat jou blij maakt. Omdat ik jou net zo veel rust en plezier gun als ikzelf ervaar. Elke dag opnieuw.

Mindful leven
De investering voor deze cursus is tijdelijk slechts €27 i.p.v. €87 euro!

Maak vandaag nog de eerste stap naar meer ontspanning, leven met meer aandacht, beter omgaan met stress en kiezen voor wat jóu blij maakt! Je krijgt onbeperkt toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving en kunt de cursus in jouw eigen tijd en tempo volgen. Én je hebt life time toegang.

Veelgestelde vragen

In totaal bevat de cursus rond 4 uur aan video- en audiomateriaal, aangevuld met praktische opdrachten waar je minimaal 10-15 minuten per module mee bezig bent. Het hangt erg af van hoe intensief je deze opdrachten beantwoordt én toepast, wat je uiteindelijke tijdsinvestering gaat zijn.

Na het kopen van de cursus, ontvang je per e-mail een bevestiging en je inloggegevens. Deze geven je toegang tot jouw eigen online leeromgeving in de Yogabubbel Academie. De cursus ‘mindful leven’ vind je hier terug en kun je volledig in deze leeromgeving volgen.

Het lesmateriaal bestaat uit video’s, audio bestanden en PDF’s met de bijbehorende opdrachten en samenvattingen.

Jazeker! Je kunt deze cursus volgen in je eigen tempo en wanneer je wilt. Je logt in op momenten dat het jou uit komt en de houdt toegang tot de cursus zo lang deze bestaat.

Dan kun je me altijd een mailtje sturen via info@yogabubbel.nl. Ik help je graag verder!

Inmiddels hebben 124 mensen mijn cursus Mindful leven gekocht en de reacties zijn altijd heel positief. Ik heb zelfs zo veel vertrouwen in deze online training dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied.