Meer rust & minder stress in je dagelijkse leven

In dit e-book deel ik 7 praktische stappen om meer rust & flow in je dagelijkse leven te ervaren en minder stress. Geen zweverige tips of dingen die veel tijd kosten, maar eenvoudige stappen waar je in je dagelijkse leven iets aan hebt!

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, ontvang je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Voor meer informatie bekijk de privacy verklaring.

Je leert:

Hey, ik ben Wendy ☺

Jaren geleden rende ik van hot naar her en joeg ik doelen na, die niet van mij waren. Ik wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen, leefde voornamelijk vanuit mijn hoofd en was de connectie met mijn lichaam en intuïtie verloren. Ik zei ‘ja’, terwijl ik ‘nee’ voelde en ik had vaak een onbevredigend, leeg gevoel. Écht ontspannen lukte me nauwelijks en ik stond altijd aan.

Gelukkig is dat ondertussen totaal anders! Door bewust stil te gaan staan, tijd voor mezelf te pakken en meer naar mijn intuïtie te luisteren, ontdekte ik wat dé handvatten zijn om in je dagelijkse leven vanuit ontspanning, rust en plezier te leven. Zonder stress of gepieker. 

Mijn bedrijf Yogabubbel is hieruit ontstaan. Vanuit mijn eigen, persoonlijke weg naar een leven vol voldoening, balans en leven op mijn eigen voorwaarden. In 2 jaar tijd heb ik 135 vrouwen tijdens yoga events mogen inspireren. 124 vrouwen én mannen kochten mijn cursus Mindful leven en in januari 2021 ben ik gestart met mijn Transformatie Programma, waarin ik ondertussen 48 mensen heb mogen begeleiden in het creëren van hun meest mooie, authentieke leven. Iets wat me ongelofelijk dankbaar en blij maakt!

Ervaar jij ook regelmatig onrust, vind je het lastig met stress om te gaan en word je vaak geleefd door de waan van de dag? Download dan mijn gratis e-book met 7 praktische stappen én tips om meer rust & flow in je leven te ervaren!

Download mijn e-book 'In 7 stappen naar meer flow & minder stress':

Als je je aanmeldt voor dit gratis e-book, ontvang je ook regelmatig gratis tips en inspiratie. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Voor meer informatie bekijk de privacy verklaring.