Van €87,- voor €27,-

Mindful leven cursus

Van stress en piekeren naar leven vanuit ontspanning en plezier.

In deze cursus leer je hoe je praktisch en toepasbaar in het ‘nu’ aanwezig blijft en piekergedachtes en een gevoel van stress los kunt laten. Vanuit rust kiezen voor waar jij je goed bij voelt. Zodat je écht een diep gevoel van balans en voldoening ervaart.

Je weet precies wat je in je dagelijkse leven moet doen om maximaal in het moment te zijn én er van te genieten! Nu tijdelijk voor maar €27!

Je bent altijd druk. Je rent constant door en je voelt je al langere tijd onrustig. Het voelt alsof je nergens je aandacht écht aan kunt geven, omdat je 10 ballen tegelijk in de lucht probeert te houden. De laatste tijd ervaar je steeds meer stress en lukt het je nauwelijks meer te ontspannen. Je staat altijd ‘aan’.

Je weet dat het ook anders kan. Vroeger maakte je je minder druk en liet je regelmatig de boel de boel. Gewoon genieten en even niets hoeven. Je voelde al die verwachtingen niet; je studeerde nog, de wereld lag voor je open en je had nog geen koophuis of gezin. Gaandeweg zijn er meer verplichtingen bij gekomen en is er minder ruimte voor jezelf. Voor die ontspanning. 

Je bent nieuwsgierig naar persoonlijke groei, maar zweverige cursussen zijn niets voor jou. Je bent praktisch en zoekt naar handvatten die je helpen te genieten vanuit ontspanning. In je dagelijkse leven.  

Herken je dit?

Je kunt je écht anders voelen ☺

Jaren geleden rende ik van hot naar her en joeg ik doelen na, die niet van mij waren. Ik wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen, leefde voornamelijk vanuit mijn hoofd en was de connectie met mijn lichaam en intuïtie verloren. Ik zei ‘ja’, terwijl ik ‘nee’ voelde en ik had vaak een onbevredigend, leeg gevoel. Écht ontspannen lukte me nauwelijks en ik stond altijd aan.

Gelukkig is dat ondertussen totaal anders! Door bewust stil te gaan staan, tijd voor mezelf te pakken en meer naar mijn intuïtie te luisteren, ontdekte ik wat dé handvatten zijn om in je dagelijkse leven vanuit ontspanning, rust en plezier te leven. Zonder stress of gepieker. 

Yogabubbel is hieruit ontstaan. Vanuit mijn eigen, persoonlijke weg naar een leven vol voldoening, plezier en leven op mijn eigen voorwaarden. In 2 jaar tijd heb ik 135 vrouwen tijdens yoga events mogen inspireren. 124 vrouwen én mannen kochten mijn cursus Mindful leven en in januari 2021 startte ik met mijn Transformatie Programma, waarmee ik ondertussen 54 vrouwen heb mogen ondersteunen in het creëeren van hun meest authentieke, allermooiste leven. 

Ik voel me rijker, bewuster en dichterbij mezelf dan ooit; ook als er dingen om me heen gebeuren die me uit balans dreigen te slaan.  Door een aantal praktische handvatten te gebruiken, pak ik regie over hoe ik leef en waar mijn aandacht naar toe gaat. Dat is wat ik iedereen gun!

Dit ga je leren in de cursus Mindful leven

In deze cursus deel ik ál mijn inzichten en praktische tips met je, waardoor je leert hoe je zelf vanuit rust en ontspanning kunt leven en maximaal geniet in het moment. Je wordt je bewust van je gedachten én lichaam en hoe je beiden gericht in kunt zetten om stress te tackelen en dichterbij jezelf te komen. 

Geen zorgen, ik ga je niet vertellen dat je uren in kleermakerszit stil in een hoekje moet zitten of rigoureuze keuzes moet maken ☺. Want dat is ook niet mijn ding. Ik houd van praktisch, toepasbaar en kleine stappen zetten, in het dagelijkse leven!

Wél leer je wat mindfulness in het dagdagelijkse betekent en hoe mindset, yoga(-filosofie), ademhaling en meditatie je kunnen ondersteunen om dichtbij jezelf te blijven in de waan van de dag. Zodat je van daaruit keuzes leert maken die 100% bij jou passen en je de regie pakt over je je eigen leven én geluk. Heerlijk toch?

Het is zo jammer dat veel vrouwen maar door denderen, want hoe beter jij voor jezelf zorgt en hoe meer in balans je bent; hoe meer energie je hebt en hoe lekkerder in je vel je zit. Dat is precies de reden dat ik deze cursus hebt gemaakt.

Dit levert deze cursus je op:

124 mensen gingen je voor. Dit is wat zij zeggen:

Én je behoudt LIFETIME toegang! Je kunt de cursus dus volgen wanneer je wilt en hoe vaak je wilt!

Dit zit allemaal bij de cursus:

5 modules

Videolessen waarin mindfulness, bewustzijn van gedachtes, yogafilosofie, meditatie & ademhaling aan bod komen.

Werkboek

Elke module bevat praktische opdrachten, waarmee je de videolessen voor jezelf naar jouw dagelijkse leven kunt vertalen.

Yogales & geleide meditatie

Een uitgebreide ashtanga yogales, die je gemakkelijk thuis kunt volgen én een geleide meditatie.

ademhalingsoefeningen

Je krijgt verschillende ademhalingsoefeningen aangerijkt, waarmee je op stressvolle of onrustige momenten terug bij jezelf komt.

Bonus video: persoonlijke tips

Je krijgt een bonus video, waarin ik al mijn persoonlijke en praktische tips deel!

Ben jij klaar om NÚ te leven?

En afscheid te nemen van al dat gepieker, die onrust en dat gevoel dat je constant geleefd wordt? Dan neem ik je heel graag mee in hoe ik dat concreet heb gedaan en leer ik je hoe jij precies datzelfde kunt bereiken in het dagelijkse leven ☺. Vanuit rust, intuïtie en hoe jij wilt leven. Omdat ik jou net zo veel rust en plezier gun als ikzelf ervaar. Elke dag opnieuw.

Van €87,- voor €27,-

Mindful leven
Nu tijdelijk van €87 voor slechts €27!

Maak vandaag nog de eerste stap naar meer ontspanning, leven met meer aandacht, beter omgaan met stress en kiezen voor wat jóu blij maakt! Je krijgt onbeperkt toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving en kunt de cursus in jouw eigen tijd en tempo volgen.

Nog meer reviews:

Veelgestelde vragen

In totaal bevat de cursus rond 4 uur aan video- en audiomateriaal, aangevuld met praktische opdrachten waar je minimaal 10-15 minuten per module mee bezig bent. Het hangt erg af van hoe intensief je deze opdrachten beantwoordt én toepast, wat je uiteindelijke tijdsinvestering gaat zijn.

Na het kopen van de cursus, ontvang je per e-mail een bevestiging en je inloggegevens. Deze geven je toegang tot jouw eigen online leeromgeving in de Yogabubbel Academie. De cursus ‘mindful leven’ vind je hier terug en kun je volledig in deze leeromgeving volgen.

Het lesmateriaal bestaat uit video’s, audio bestanden en PDF’s met de bijbehorende opdrachten en samenvattingen.

Jazeker! Je kunt deze cursus volgen in je eigen tempo en wanneer je wilt. Je logt in op momenten dat het jou uit komt en de houdt toegang tot de cursus zo lang deze bestaat.

Dan kun je me altijd een mailtje sturen via info@yogabubbel.nl. Ik help je graag verder!

100% tevredenheidsgarantie

Mijn cursussen, events en programma’s zijn al voor honderden mensen enorm waardevol gebleken. Ik ben dan ook vrij zeker dat dit voor jou ook zo zal zijn ☺. Ben je onverwacht toch niet tevreden over Mindful leven, binnen de eerste 2 modules? Dan krijg je je geld terug, zonder dat je een reden op hoeft te geven.