Transformatie Programma

Je bent klaar met in de pas lopen, omdat het ‘hoort’. Aan verwachtingen voldoen en keuzes maken omdat ze enkel ‘verstandig’ zijn. Je vóelt dat er meer moet zijn in het leven! Dat het tijd is om afscheid te nemen van wat jou niet langer dient én concreet aan de slag te gaan met hoe je je leven op basis van jouw eigen (voor-)waarden wilt leven. 

In dit 7 weekse programma ga ik je hierbij helpen. Ik deel al mijn ervaringen, valkuilen, inzichten én praktische tools met je, zodat je exact dát leven kunt creëren wat je wenst. In 2 jaar tijd nam ik afscheid van beperkende patronen en ging ik van overleven, pleasen en mee lopen in de ratrace naar een leven vol voldoening, rust en kiezen voor wat mij blij maakt. Dat gun ik jou ook!

JIJ JEZELF OOK ☺?

De editie van januari 2021 zit vol. In april start ik met de volgende groep. Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst, zodat jij het als EERSTE hoort wanneer editie van het Transformatie Programma start. Ook ontvang je dan een supermooie pre-order aanbieding. Ik kijk naar je uit! 

Je hebt je hele leven gedaan wat ‘hoort’. Wat van je verwacht werd en hoe je zelf ook dacht dat het leven hoorde te gaan. School, studie, baan, huis kopen, trouwen, kinderen misschien. Je dacht er weinig over na; je dééd gewoon. Net als de mensen om je heen. Je hebt je vaak gelukkig gevoeld en toch was er ook regelmatig een onbestemd gevoel. Leeg. Een gevoel van ‘is dit het nou?’. En de laatste tijd lijkt het wel alsof niets je meer écht plezier geeft…

Je vóelt dat je het anders wilt. Niet meer leven op de automatische piloot, maar leven op jouw eigen voorwaarden! Je weet alleen niet hoe je die switch maakt. Je stapt steeds weer in oude patronen en voelt je snel schuldig als je ‘voor jezelf’ kiest. Je leeft vanuit je hoofd. Dat geeft veiligheid. Je intuïtie en lichaam vertellen je echter iets anders.

Herken je dit?

Je kunt je écht anders voelen ☺! 

Jaren geleden rende ik van hot naar her en joeg ik doelen na, die niet van mij waren. Ik wilde voldoen aan de verwachtingen van anderen, leefde voornamelijk vanuit mijn hoofd en was de connectie met mijn lichaam en intuïtie verloren. Ik zei ‘ja’, terwijl ik ‘nee’ voelde en ik had vaak een onbevredigend, leeg gevoel. Écht ontspannen lukte me nauwelijks en ik stond altijd aan.

Gelukkig is dat ondertussen totaal anders! Door bewust stil te gaan staan, oude patronen aan te kijken, weer in contact te komen met mijn intuïtie en lichaam én afscheid te nemen van wat mij niet meer diende, ontdekte ik wat geluk voor mij betekent. Maximaal regie pakken over mijn eigen leven en vol in het licht gaan staan!

Yogabubbel is hieruit ontstaan. Vanuit mijn eigen, persoonlijke weg naar een leven vol voldoening, balans en leven op mijn eigen voorwaarden. In 2 jaar tijd heb ik 135 vrouwen tijdens yoga events mogen inspireren. 78 vrouwen én mannen kochten mijn cursus Mindful leven en in januari 2021 ben ik met mijn Transformatie Programma, wat binnen 2 maanden uitverkocht was (30 deelnemers). Ik voel me rijker, bewuster en dichterbij mezelf dan ooit; ook als er dingen om me heen gebeuren die me uit balans dreigen te slaan.  Door een aantal praktische handvatten te gebruiken, pak ik regie over hoe ik leef en waar mijn aandacht naar toe gaat. Dat is wat ik iedereen gun!

Dit houdt het Transformatie Programma in

Ik heb dit programma gecreëerd met als doel jou te ondersteunen in jouw eigen, persoonlijke transformatie proces naar een leven waarin je durft te gaan leven zoals JIJ dit wilt. Authentiek en vanuit wat jou blij maakt. Ik weet uit eigen ervaring hoe heftig, confronterend en eenzaam zo’n proces kan voelen. Met dit programma reik ik je alle inzichten, tips, ervaringen en lessen aan waar ik zelf veel aan heb gehad. Zodat jij de inzichten en tools hebt om vanaf nu maximaal jouw eigen pad te bewandelen!

Dit krijg je allemaal:

 • 7 modules met 21 videolessen (online)
 • 3 yogalessen + 4 geleide meditaties (online)
 • ademhalingsoefeningen (online)
 • werkboek met praktische opdrachten, dat je thuis gestuurd krijgt
 • prachtig vorm gegeven affirmaties (screensaver voor je telefoon)
 • boeken- en podcast tips bij elke module
 • besloten Facebook groep met alle deelnemers
 • een gave live middag met alle deelnemers ter afsluiting ☺

En daarbij life time toegang! Dit betekent dat je altijd toegang blijft houden tot het materiaal, in jouw persoonlijke leeromgeving (online).

Dit leer je:

Dit zijn de modules:

Module 1: een onrustig gevoel. We bekijken wat de bredere context is waarin we leven: de maatschappij, ons schoolsysteem, de carrière ladder etc en wat de impact daarvan is op jou als individu. Je ontdekt op basis van welke blauwdruk je feitelijk leeft en onderwerpen als grenzen stellen, pleasen en leven op wilskracht komen aan bod.

Module 2: inzicht in jezelf. Tijdens de tweede module zoom je in op jezelf. Je ontdekt welke gedachtes en overtuigingen je (onbewust) hebt en op welke manier dit jouw emoties en gedrag stuurt. Ook leer je meer over jouw familiestructuur en welke rol jij daarin in neemt.

Module 3: intuïtie en lichaamsbewustzijn. Je leert wat intuïtie eigenlijk is en hoe je dit praktisch bij jezelf kunt herkennen. Je ontdekt wat intuïtie met je lichaam te maken heeft en hoe je op een meer holistische manier naar je lijf kunt kijken . Ook komt het verschil tussen vrouwelijke en mannelijke energie in deze module aan bod.

Module 4: de liefde. We bekijken verschillende vormen van liefde: familie liefde, romantische liefde én eigenliefde. Op welke manier spiegelen relaties je en hoe onderhoudt je een gezonde, volwassen relatie met anderen én jezelf? 

Module 5: afscheid nemen en loslaten. Op basis van de inzichten die je hebt opgedaan, leer je hoe je afscheid kunt nemen van situaties, gedrag, oude patronen en mensen. Hoe je daarin een voor jou kloppende keus maakt en daadwerkelijk los kunt (gaan) laten.

Module 6: jouw nieuwe verhaal. Van daaruit ga je jouw nieuwe verhaal schrijven! Je leert wat heling daarin betekent, wat jouw persoonlijke waarden zijn en hoe je kunt kiezen vanuit volwassenheid en jouw eigen kompas. Ook leer je meer over de wet van de aantrekking: hoe dit werkt en vooral hoe je dit praktisch en positief voor jezelf kunt laten werken.

Module 7: flow in je leven. Je krijgt tools aangeraakt waarmee je ‘on track’ blijft in de richting die je in bent geslagen. Hoe ga je om met ‘obstakels’ in de vorm van moeilijke situaties, mensen die niet met je mee bewegen of je grenzen die steeds uitgedaagd worden? Je leert hoe je daarin kunt vertrouwen op jouw natuurlijke flow en hoe je steeds opnieuw kunt kiezen voor jouw mooiste leven.

Wanneer is dit iets voor jou?

Als je toe bent aan een volgende, verdiepende fase in je leven, waarbij je afscheid wilt nemen van wat jou niet langer dient én concreet aan de slag wilt met hoe je je leven op basis van jouw eigen (voor-)waarden vanaf nu vorm wilt geven. Je wilt inzicht krijgen in je (onbewuste) patronen, in contact zijn met je intuïtie en lichaam en van daaruit keuzes maken die bij jou passen. Kortom, regie pakken over je eigen leven ☺!

Daarnaast is het belangrijk dat:
 • Je open staat voor reflectie en het naar boven halen van oude patronen.
 • Je verantwoordelijkheid wilt pakken voor je eigen leven en proces.
 • Je graag bewustzijn wilt creëren op je lichaam en intuïtie.
 • Je open staat voor andere zienswijzen en daaruit pakt wat voor jou werkt.
Schrijf je vandaag nog in voor de wachtlijst , zodat je als EERSTE weet wanneer de volgende editie start!

En daarbij krijg je een supermooie pre-order aanbieding ☺!