Yoga events, -weekenden & -workshops: op én van de mat af!

Het begon met een idee. Een inspirerende dag waarop je met een ontspannen lijf, open hart en verrijkt hoofd naar huis gaat. Mét een grote glimlach op je gezicht. Een dag midden in de natuur. Met lekker, voedend eten en een goed glas wijn na afloop. Een cadeau voor jezelf in het drukke leven van alledag. Dat is waar het mee begon en wat ik met mijn yoga activiteiten wil brengen.

Heb je regelmatig het gevoel door je agenda geleefd te worden? Vind je het een uitdaging je focus te behouden? Ben je op zoek naar meer balans en wil je meer leven vanuit je intuïtie en passie?

Dan zijn de yoga events, -weekenden en -workshops die ik organiseer iets voor jou! Ik neem je mee in de persoonlijke reis die ik zelf ben gegaan om mijn eigen pad te lopen. Ik laat je ervaren wat yoga daarin kan betekenen. Niet alleen op de mat, maar juist ook van de mat áf. Vanuit de filosofie die aan yoga ten grondslag ligt en hoe die je kan helpen meer te focussen, accepteren en bewuster keuzes te maken die bij jóu passen. Om jouw meest eigen leven te kunnen leven.  

Yoga events, -weekenden en -workshops

Ik organiseer het gehele jaar zowel yoga events als yogaweekenden en -workshops. Het verschil leg ik je graag uit:

  • Yoga event. Dit is één dag vol ontspanning en inspiratie, op een locatie midden op de mooie Veluwe. Ik neem je graag mee in verschillende vormen van yoga, meditatie, yogafilosofie en bewustzijn van ademhaling. Elk event heeft daarbij een ander thema. Meer over mijn yoga events lees je hier.
  • Yogaweekend. Een 3 daags yogaweekend op het Waddeneiland Texel. We verblijven in een heerlijk boutique hotel en genieten 3 dagen lang van yoga, ik neem je mee in de kracht van je mindset, meditatie en natuurlijk is er tijd om te genieten van Texel. Een compleet verzorgd en ontspannen weekend voor jezelf. Meer over mijn yogaweekend lees je hier.
  • Yogaworkshop. Een workshop van 3 uur, rondom een actueel of specifiek thema. Altijd in het verlengde van yoga. Denk aan thema’s als midzomernacht, vrouwelijkheid en ayurveda. De yogaworkshop bestaat, naast een uniek samengestelde yogales passend bij het thema, uit een bijbehorende lezing en gezellige borrel na afloop. Locaties zijn wisselend. Meer over mijn yoga workshops lees je hier.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan één van mijn yoga activiteiten, maar heb je geen yoga ervaring? Dat is geen probleem. Een goede conditie is belangrijk en verder is er geen yoga ervaring vereist. Wil je je aanmelden? Dat kan hier. Heb je vragen? Ik hoor het graag!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.