Cyclisch leven voor vrouwen

Er komt iets nieuws aan. Op 21 september a.s. De dag dat we officieel van de zomer naar de herfst toe bewegen. Er zou geen mooier moment kunnen zijn om mijn spiksplinternieuwe online cursus ‘Cyclisch leven voor vrouwen’ te lanceren 😄!

In deze cursus verwerk ik al mijn kennis, inzichten, lessen en ervaringen over het veel meer gaan leven vanuit je cyclische aard. Zoals de natuur bedoeld is. Zoals WIJ bedoeld zijn. Ik heb zelf ondervonden wat een enorm verschil het is geweest om dit echt te gaan begrijpen en voor jezelf toe te gaan passen.

Veel meer rust & ontspanning. Een diep vertrouwen in mezelf. Bakken met energie. In contact staan met mijn lichaam & intuïtie. Dat gun ik jou ook!

In deze cursus leer je alles over verschillende vormen van cyclisch leven, zoals vrouwelijke & mannelijke energie, de energetische seizoenen, je menstruatiecyclus en de maan cycli. Wat betekenen ze precies en hoe kun jij hier als vrouw anno 2022 op mee bewegen?

Nieuwsgierig? Meld je dan hieronder aan voor de wachtlijst. Dan ontvang je op 21 september a.s. meer informatie over deze prachtige cursus, inclusief een exclusieve aanbieding én bonus die ik eenmalig ga doen.