Yogaweekend op Texel

Ben je toe aan een aantal dagen voor jezelf? Een stukje ontspanning gecombineerd met inspiratie en bewustwording van je lijf? Wil je meer gaan leven vanuit jouw passie en intuïtie en inzicht krijgen in de kracht van je gedachten? Meld je dan aan voor mijn drie daagse yogaweekend op het prachtige Waddeneiland Texel! Gedurende drie dagen maak je kennis met verschillende vormen van yoga, leer je wat meditatie voor je kan betekenen, ontdek je de kracht van je eigen mindset én leer je hoe de filosofie achter yoga je in het dagelijkse leven kan helpen dichtbij jezelf te blijven. Natuurlijk is er ook volop tijd om te genieten van het prachtige Texel, te ontspannen in de spa en te genieten van tijd voor jezelf. Kortom, een heerlijk weekend voor jezelf, waarin je volledig kunt ontspannen én geïnspireerd zult raken om voor jou passende keuzes te maken.

Wanneer?

De volgende data voor het yogaweekend op Texel zijn nog niet bekend. Elk yogaweekend start op vrijdag vanaf 16:30 uur en eindigt op zondag rond 13:30 uur. Als je interesse hebt voor deelname en het graag als eerste wilt weten wanneer de volgende data bekend zijn, kun je je onderaan deze pagina aanmelden voor de wachtlijst. 

Corona informatie

Boutique Hotel Texel volgt de richtlijnen en regels van het RIVM. Dit betekent concreet dat er bij het inchecken om een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag wordt gevraagd. 

Waar vindt het yogaweekend plaats?

Bij het prachtige Boutique Hotel Texel. Dit kleinschalige hotel is midden in de Texelse natuur gelegen en ademt een persoonlijke, intieme sfeer. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en het hotel beschikt over een zwembad, sauna’s en spa, waar je gedurende het weekend vrij gebruik van mag maken. Alle yogalessen, meditaties en lezingen vinden tevens in het hotel plaats.

Het programma van het yogaweekend

Vrijdag: vanaf 14:00h ben je welkom bij Boutique Hotel Texel. Om 16:30h verzamelen we in de yogazaal en maken we kennis met elkaar. Aansluitend starten we met een ontspannen yin yoga les. ’s Avonds eten we gezamenlijk in het hotel.

Zaterdag: we starten de dag met een dynamische ashtanga yoga les, waarbij er aansluitend een geleide meditatie plaats vindt. We sluiten dit deel af met een individuele opdracht over jouw diepste verlangens en dromen. Daarna is het tijd voor een uitgebreid ontbijt en heb je de tijd je op te frissen. Aan het einde van de ochtend geef ik een lezing over mannelijke & vrouwelijke energie. Ik neem je mee in de persoonlijke reis die ik ben gegaan om dichterbij mezelf te komen en hoe het bewuster in gaan zetten van mannelijke & vrouwelijke energie mij daarbij heeft geholpen. Aansluitend heb je wat tijd voor jezelf. Je kunt gaan wandelen, de gezelligheid van Den Burg opzoeken óf gebruik maken van de prachtige spa in het hotel.

Aan het einde van de middag verzamelen we weer in de yogazaal voor een rustige, vloeiende vinyasa yoga les gecombineerd met een meditatie. ’s Avonds eten we gezamenlijk.

Zondag: we starten de dag wederom met yin/yang yoga les, afgesloten met een mindfulness oefening. Aansluitend is het tijd om te ontbijten, op te frissen en al vast uit te checken. Eind van de ochtend gaan we gezamenlijk een wandeling maken in één van de mooiste natuurgebieden op Texel. Tussendoor vertel ik je meer over de kracht van je mindset en op welke manier je daar positief en voedend gebruik van kunt maken om het leven te creëren wat je wenst. We doen tevens een aantal praktische, toepasbare opdrachten. Afsluitend koffie/thee met wat lekkers en is er een einde gekomen aan een ontspannen weekend.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen in een luxe tweepersoonskamer (o.b.v. twee persoons bezetting)
  • 2x ontbijt en 2x uitgebreid diner
  • Alle yogalessen en -materialen
  • Lezingen en wandeling
  • Toegang tot het zwembad, sauna’s en spa
  • Koffie/thee met lekkers
  • Een super leuke goodybag

Prijs: €415 per persoon (eenpersoonskamer toeslag: €100)

Wil je er bij zijn? Leuk! Meld je dan onderstaand voor de wachtlijst. Zodra de nieuwe data bekend zijn, ontvang je dan een mailtje en kun je je aanmelden. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Yoga ervaring is niet vereist.