Een ontspannen cadeau voor jou

Er was een tijd dat ik het lastig vond. Kiezen voor rust en ontspanning. Ik ging altijd maar dóór en hield 10 ballen tegelijk in de lucht. Het voelde alsof ik enorm geleefd werd door mijn agenda en verwachtingen die anderen van me hadden. Of ik die van mezelf had 😉. Het is niet dat ik geen plezier haalde uit de dingen die ik deed. Dat was wel degelijk zo. Maar onderhuids schuurde ‘t. Voelde ik me vaak leeg en vroeg ik me af ‘is dit ’t nou?’.

We zijn ondertussen jaren verder. Jaren waarin mijn leven er totaal anders uit is komen te zien! Op allerlei fronten. Mijn bedrijf Yogabubbel is daar onder andere het resultaat van. Het resultaat van de lessen die ik heb geleerd en de weg die ikzelf ben gegaan om dichterbij mezelf te komen. Om een leven te creëren op basis van mijn eigen (voor-)waarden en te kunnen genieten van de dingen die mij blij maken. Meer over mijn persoonlijke verhaal kun je hier lezen.  

Afgelopen jaar stond de wereld natuurlijk op z’n kop. En dat doet ie nog steeds. Er zijn nu wat versoepelingen aangekondigd, maar feitelijk zitten we al een jaar lang in deze situatie. Eentje waarin veel mensen zich beperkt voelen in hun vrijheid en lastig rust kunnen vinden. Vaak jonglerend om het thuis werken en thuis les geven te kunnen combineren. Geen gezellige uitjes meer of mooie reizen. Het leven is in die zin veel kleiner en intiemer geworden, iets wat ik zelf hoop dat we straks vast zullen houden. Tegelijkertijd snap die ik onrust en dat gevoel van altijd maar door gaan, heel goed. Ik kom er zelf ook vandaan en het is de drijfveer achter alles wat ik doe vanuit Yogabubbel.

En daarom heb ik vorig jaar een mooie cursus ontwikkeld, waarin je praktisch en toepasbaar leert in het ‘nu’ aanwezig te zijn en piekergedachtes en een gevoel van stress los leert te laten. Vanuit rust kiezen voor waar jij je goed bij voelt. Zodat je een diep gevoel van balans en voldoening in je dagelijkse leven kunt gaan ervaren. De cursus heet Mindful leven en is online te volgen, in je eigen tijd en tempo. In 6 modules leer je wat mindfulness in het dagdagelijkse betekent en hoe mindset, yoga(-filosofie), ademhaling en meditatie je kunnen ondersteunen om dichtbij jezelf te blijven in de waan van de dag. Zodat je van daaruit keuzes leert maken die 100% bij jou passen en je de regie pakt over je je eigen leven én geluk. Heerlijk toch 😊? Ook heb ik een mooie yogales opgenomen, bevat de cursus een geleide meditatie, ademhalingsoefeningen én een werkboek met praktische opdrachten.

Exclusieve aanbieding

Ondertussen zijn er 108 mensen die mijn cursus hebben gevolgd. Ik ben heel blij met en dankboor de positieve reacties. Niets maakt me blijer dan dit te kunnen doen! Omdat ik merk dat het voor veel mensen in deze tijd toch lastig is om bij zichzelf te blijven en rust te vinden, heb ik besloten een mooie actie te doen op mijn cursus Mindful leven. Komende week kun je mijn cursus met maar liefst 40% korting kopen; voor €39.95 in plaats van €67. En omdat de cursus online is, kun je ‘m ten alle tijden volgen. Nu én later. Je blijft toegang houden.

Geïnteresseerd?

Spreekt dit je aan? Heb je behoefte aan meer rust en ontspanning? Meld je dan onderstaand aan voor de wachtlijst van deze actie. Je ontvangt dan a.s. woensdag een mailtje van me, met een exclusieve kortingscode waarmee je Mindful leven eenmalig voor €39.95 kunt kopen.

Via onderstaande link kun je mij een mail sturen. Je hoeft alleen in de onderwerpregel ‘Mindful leven’ te zetten, de mail te versturen en dan zet ik je op de wachtlijst. Gun jij jezelf dit 😊?

JA STUUR MIJ DE KORTINGSCODE VRIJBLIJVEND TOE

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *